Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem volt úgy 20 éves koromig és kipróbáltam nemrég, de még mindig simán át tudtam nyomni egy fülbevalót...
Nem hittem volna hogy még kapni lehet szar volt már a maga idejében is
Most?
Huvvadraga.
De, be nő, csak a nyoma marad ott.
Nem mentél még rá a cigire meg a piára?
Azt mondtad elkezdjük.
En,hamuzni?
Ehun-e: a rádió fölötti fedél lecsukható, így nem törik fel a kocsit érte (nem látszik), meg nem is hamuzol bele.
Viszont ronda,a blaupunkt amsterdamhoz is lehetet,de nem kellett.
Az nem forr be. Ha egyszer át volt löve, akkor azon lyuk van :-)
Hidd el hogy jó volt. Nekem a rádió "fedele" mindig le volt csukva, hogy ne hamuzzak bele, így meg simán lehetett kezelni. Nincs képem erről a fedélről, de ha találok a neten akkor megmutatom.
ez már nagyon gáz Gondolom a füledet is átlöveted így közel a 60-hoz
De gondolom nem allt ott egy szamuraj levagni a fejrd ha nem raktad fel?
Trukkosen ezeket a vidi hangfalakat a warti kesztyutarto polcara tettem elol,nem sutotte szet a nap,sose olvadt meg.
A Sony rádióhoz adott gyári tartozék volt.
A tipoban is ott volt,megse akartam a gizai piramis kinai muanyagutanzatat a muszerfalra ragasztani.
Ez csak kinézetre az mint az eredeti: ebben papírkónuszos a magassugárzó, a valódiakban pedig dóm adta a magasat.
Persze,en profin adogatom a szerszamokat,pipi meg szerel,ha csalen alk a cucc az nem csoda,a kerites az etalon.
kis puskával kell bejáratni őket
én lennék a rossz példa: ilyet többet sosem kérünk
Egészen pontosan 2003 és 2007 között volt az enyém.
Ez az autója a 2000-es évek elején volt - akkoriban olyan naptól görbült Videotonokat már csak az ecserin lehetett venni
Fejnehéz na majd Zoli ellen tart lentről
A kis szemüveges nagy tokával?
Dehogy.... ket Videoton az ablakba...
Elöl a gyári 4 db hangszóró, meg egy saját gyártású, nagyon picike aktív szubláda a sofőrülés alatt. Becsszó, semmi más.