Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a bojler fűtőszál az 220-as nem? Valahol van is otthon mert tévedésből egyszer nem jót vettem a hajdúba, mondjuk nem egy összeg volt. De az baromira hevít nem
Nem ég az le? 150 liter víz melegítéséhez van kitalálva Most ennek az egésznek annyi a lényege, hogy melegítem a folyadékot meg ventilátorral fújatom?
Nem akarnék költeni erre ha itt a pici,csak jó lenne kideríteni mitől nem olvad be jobban.
A cink szalagot megsüti,de alatta az akku fémlemezt már nem.
Lábkapcsoló
Azt hozzád kell használni,DK-sokat csak elszigetelve tartjuk mert ragályosak.
Van hozzá egy beállítható időzítő elektronika,de így is feleslegesen erős.
Gumikesztyűben ÉS gumicsizmában kell használni, úgy már kettős szigetelésű!
nekem kapcsoló nincs
azért kopik mert van egy kis szikra
a 0.3 as bádogot simán össze olvassza a 0,5 lemeznél már nem az igazi
Az nem gond,olyan van,vastag rez rudbol sima liba.
De egy ember tartja a ket rudat,egy meg nyomja a mikrokapcsolot.Es hat nrm egy erintesvedelmi max a cucc.
Mi ezt anno úgy csináltuk suttyó korunkban hogy bekötöttünk egy bojler fűtőszálat egy szélvédőmosótartályt motorral ami nyomja a cuccot, abból jött egy rézcső amit végig tekertünk a fűtőszálon, gyógyszertárba vettünk glicerint a boltba étkezési aromát, ez ment bele.
nekem egy 800w mikro trafóból van a ponthegesztő
a hegy gyorsan elkopik arra még nem találtam jó anyagot
Nrm nekedvaló. A c2 szintjén böven tulmutat. Vagy lakástüz lesz belöle vagy baleset
akkor sem értek belőle egy kukkot sem. Valami ellenállás meg ilyesmi Ezt melegítettni kell vajon?
Odáig jutottam, hogy az uborkásvödör az megoldható meg a padláson biztos van egy halom régi pc amiből tudok kivenni ventit. Sorkapocs sem gond, de a többi alkatrész pontosan kellene
Az elején elmondja.
gyereknek kellene házi barkácsban csinálnom ilyen füstölő gépet
igazából nem írja, hogy pontosan miket tartalmaz ez valakinek valami ötlet?
Meg annyira az e-cigis folyadék sem annyira tetszik nekem nem tűnik annyira gyerekbarátnak
http://youtu.be/hz8WERSbQkY
http://youtu.be/rDJZjdKai24

Még mindig tök jó :-)
Nem? Nekem 2004-ben az udvarba jöttek be, kivágták az első szélvédőt és ott vették ki a kazettás alig működő jvc rádiót ami nem ért 1000ft-ot sem míg a kár 120000 volt, akkor vettük a komondort, amúgy ez egy nissan cabstar volt akkor 3 évesen. Akkoriban ez volt a lopási módszer mert így nem kapcsolt be a riasztó az ajtóra irányított mozgásérzékelőre.
Tavaly vettem 6 rugóért,felbasztam a polcra,most megpusztult a kocsiakku,vettem másikat,felvittem a lakásba,rákötöttem,kipróbáltam.
Az egész kb 30 perc.
Mennyi időt kéne rá még?
Amúgy KB tavaly február óta Kb ezen felül még fél óra ment el rá.
Csak a másik spotweld kétszemélyes.És picit ijesztő a mikro trafóval.
Ennyi idöt energiát ölni ebbe a projectbe
Nem nagyon volt jobb akkor. Nekem még most is van öz darab belöée
Video,ugy latom masnak jo.

http://youtu.be/cBrLQ75ffY4
Nos,adott az olcso kinai akku cinkszalag hegeszto kutyu
Mukodik,tok jol,de.
Egy regi mar doglodo,de az akkutolt szerint meg feltoltott auto akksi,eddig ment vele a kocsi de rajtahagyott vilagitas 5 percre kifogott rajta.
Na mondom jo lesz probara.
Par cellara raprobaltam,max erovel siman odaduti,de kezzel ltepheto,igaz kell nemi ero,ez szerintem keves,lehet gond hogy az akku nem szazas?Vagy a cucc szar?
Faterom volt egyszer orvosi vizsgálaton.
-le kell szokni a dohányzásról....
-doktor úr, ha én leszokik a dohányzásról, elválik tőlem a feleségem
-már miért válna el?
-gondoljon bele, több mint 40 éve nem dohányzom. először ra kell szoknom, utána leszoknom... ezt a feleségem nem tűrné el
Ez nem az enyém, az enyémben egy - akkor - igen drága Sony volt, mint írtam.
f.sz tuggya Volt olyan is, hogy a diszkó környékén parkoló autókból részegek brahiból kilopkodták ezeket a hulladékokat. Volt amikor egyszerre 15 autót is felnyomtak
Hát 2003-ban ezért az öreg kazettásért biztos nem törték volna fel.