Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jó ég tudja.
Nem ez a csoffadt szarzsák futott neki az ajtónak
Meg akkor venni is, annyit nem ér.
20%? Mibe tart írni néhány számlát ?
A papír mindent elbír.
Detto, de mi is benne vagyunk, a lényeg a konkurencia is mind zárva, amúgy legalább most van szabi.
Felénk szinte csak a ruházati kisboltok, fodrászok kozmetikusok zártak be. Az üzletek kb 70-80%-a nyitva
Sajnos, nem ennyire egyszerű vagy a tevékenységi kör változtatása mégis, a könyvelő 5 perc alatt elintézi. DE állítólag ha a bevételed 20%-át nem azok az áruk teszik ki ami miatt nem vonatkozik rád a zárás akkor bünti! Amúgy már kaptak ellenőrzést páran akik ezt meglépték.
De hat neked mar fonnyadt barackmaggá aszaltad vele a kortikalis lebenyeid.
Dehogy hagyom: Index nélkül tök hülyén élnéd le a maradék életedet.
Szerzek neked kunhami gumicsajt abbahagyod a telexindex linkeket?
Akkor mire adták neki?
Mi érvényes neki eddig?
Vagy ez a kártya rendszer is úgy működik mint az oltás szervezése?
Ez aztán igen.
Mondjuk ha ilyen csöcse lenne meg igy pucsitana még jo lehet
Nem, de nagy poén.
Nem.mondod erre izgulsz
Megértelek, meg értetlenkedek is ezen a záráson. Tényleg be kellett volna tenned két zsák virágföldet. Látva hogy kik.milyen indokkal vannak nyitva, teljesen érthetetlenül nézem. Bolt, aki szinte csak ajándékokat meg ilyesmit árul,DE tisztitoszert is. Igaz azt se sokat de elgendőt.
Amugy élednek az értelmesebbek.és.nem.akarnak éhenhalni, a mükörmös házhoz rendel, a mésik fodrász is, a harmadik kutyakozmetikus is meg egy csomo. Mondjuk ez neked egyik se opcio.
Aztán ott a bank, nem lehet bent csak akivel foglalkozik valaki, atöbbi kont várakozik amig sorra kerül......a két négyzetméteres elötérben 8-9 ügyfél. Kiváló, nem szartunk a kutba csak a szélére. Lidl, minden reggel lökdösödni kell mert annyian vannak bent. Gyógyszertár se különb, bár itt a napokban azt mondták hogy nagy vesztesei a covidnak....
Az rosszabb forgatokonyv lenne ha a vadai izgulna rad?
Azert a szabo timcsi sem kispalyas, a kunhalmi egesz cuki amikor felsziv egy kis ganjat.
Az se jobb kompozicio
No igen a legkondibiznisz szalad, de ha nem csinalunk valamit nagyon gyorsan eltelik az osz is ezzel a szigoritok-nyitok jatekkal, es tobbet veszitek mint egy tű meg egy 5ml cucc.
Es az ehenhalas meg haggyan de a krisnás ingyenlevest ruhellnem a keletinel.
Nem a Vadaira, hanem a Kunhalmi Ágicára vagyok ráizgulva....
A vadai az teljesen szellemi árvizkárosult. Azt se értem hogy tartják abban a pozicioban. Mondjuk hamind bogyo gondolkodásu akkor érthetö
Nekem néha nagy ritkán beesett az kibaszott szar vagy két napig. De csak emiatt nem rohanok minden.évben védöoltásért. Néha oltatok, de annak semmi.mellékhatása sosem volt, másoknál meg igen. Feleségem.se birja az influ oltást.
Bogyo mar evek ota romos a toronyban, beszippantotta a DK szekta, meg a vadaira is ranyomult, szoval van baj.
Mivel influval sosem volt gondom, fene tudja, de barkivel beszrltem mind szerint rosszabb.
Es nem oregek.