Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kenjétek vékonyabban aztán nem kell ilyen sok
Mennyire? amugy is ök tagadják a kinai.meg az orosz létjogosultságát, pfizer nincs akkor mit akarnak?
És.mennyi van amit el se ismernek. Van már itthon is oltás utáni emboliás, de persze noncs összefüggés
Dolgozhatnanak jobban is.
Meg is érdemlil
Szerinted....
Pedig még tudok olyan melot
szerdán elment 12 köbméter de még maradt vagy öt
ruszki itt is lett volna, de nem nagyon tetszett a népnek
én kínait szeretnék, de állítólag nem lesz mát az a legyengített forma
Igen Félek is hogy áttérek az Origóról az Indexre, és én is hülyeséget kezdek beszélni
Balosoknak azt adják, hátha beledöglenek.
Nagyon már nem is kell.A betont nyomja a betonpumpa,A zsákosanyagot meg daru felrakja külön a szintekre.Túl nagy anyagmozgatás már nincs.
Bgyoval egy vakcinaplatformon?
Azt en se szeretem.
Mert nem birja
Menem?
Na engem is behívtak oltásra. Szintén Zenekar az Astráéktól.
Lehet mindenki mondja le a pánikkeltés miatt, de engem nem izgat. Hiába reménykedtünk, Bogyó is túlélte
http://youtu.be/Smm7gyhs1_A
Ez is elkészült,elég jól összerakták.
Mondjuk egy pincér a büdös.életbe nem fog betont hordani......a futárkodás azért jobb buli, onnan nem biztos hogy visszamegy
Sok helyről hallottam hogy a szélnekeresztett vendéglátósok akik elmentek máshova dolgozni hogy már nem is szeretnének visszamenni. Sok az építőiparba ment sok futárkodik, jól elvannak ott.
Nem is megyek sehova, még a mohácsi vész is zárva volt.....
asszony unokatesója szobafestő, amikor a konyhánkat festegette esténként, akkor mondta a jövő éve is fullon van
de egy egyszerű járda betonozásra is (sok)hónapokat kell várni, mondjuk aki ennyire balfasz meg is érdemli
Maragy otthon......pont te vagy rajta a legjobban, ugyhigy mutass példát
Szemetet raktál.le?
ha van olyan hülye, aki kifizeti a pocsék , szar munkát, addig megy a szekér a kókánymestereknek, és megy mert nincs miből válogatni