Most is drága.
4500-3500kilója kiszereléstől függően.
Barkács áruházakban láttam már 5000 felett is.
Ez a porbeles ilyen hobbi célokra jó, főleg játszani.
Olyasmi vele hegeszteni mint a CO hegesztővel, de nem kell hozzá palack, ennyi az előnye, és ezzel véget is ért, szóval ha nem tudnál elhasználni egy palackot, akkor van értelme.
Meg olcsóbbak ezek a gépek, amik csak ezt tudják, mert nem kell bele gázszelep.
12v ledszalag kicsi pénzért egy alu lemezre meg egy szünetnentes akku 3 ezerért
mindjuk én tettem egy dióda hidat a szalag elé mert kicsit melegedett
sokkal jobb a fénye mert a csomó kis led össze vissza áll aztán remekül szórja a fényt
pecához egy fa pálcára tettem a szalagot aztán fel lehez kötni bárhova vagy akár le is lehet szúrni
ezeket az egy ledes szerelő lámpákat nem szeretem nagyon élesek az árnyékok
A lampa nekem pont fasza.
Neztem ebayen cob led panelt naturban 4e.
Mig barkacsolok hozza akkut,hazat,trafot tuti bennelesz 10 rugoban,akkum meg van vagy 6 db.
Pont most nézetem. Már több szerszámot árulnak, mint egy Praktiker... 2 hosszú polc dugig... amúgy menjenek a faxomba, szaros lámpa, akku nélkül 10 rugóért
Megcsinálták a brandet, és most szórják a drága szart a hobbistáknak
Az állványos fúrójuk is egy játék 40 vagy 50 ezer, már nem is tudom.
salak mindig van
én se hegesztettem ilyennel amikor néztem irreálisan drágának tartottam a huzalt
a szrbb varrat meg relatív, opyan mint a pina
nincs szép meg nem szép, mert mind ronda
Gyakorlatilag olyan mint a pakca,nem hinbem hogy gazt allit elo.
Igazabol minden gazos tud ilyet,csak lesz salak es dragabb mibt a normal vedogazas huzal.
Szerintem mindenképp. A pálcással sosem tudtam ívet sem fogni rendesen, nekem nagyon nem állt kézre. Ezzel a huzalossal pedig, ha megérted a technikát, sokkal könnyebb. Automata pajzsot használj, amit a fejedre tudsz rögzíteni, hogy ne kelljen fogni.
azért kell csak, hogy ha itthon vmit meg kell taknyolni, ne kelljen hívnom valakit..... ha meg már nekiállnék szeretnék eljutni egy átlagos taknyolós szintre nem leszek sosem profi hegesztő, de nem is az a cél
tehát most ott tartunk, hogy a védőgázassal könnyebb a kezdőnek?
Ha már hegesztés, ne vegyél pálcásat. Vegyél "drótosat", olyat, aminél a drótban benne van "védőgáz" is. Én is 42 évesen tanultam meg vasakat összetaknyolni. Nem azt mondom, hogy jól hegesztek, de amit összevarrok, az egyben marad. A végére már kezd tűrhetően kinézni a varrat is , ha 5 centinél hosszabbat kell varrni.
Nekem egy ilyen van:
4500-3500kilója kiszereléstől függően.
Barkács áruházakban láttam már 5000 felett is.
Ez a porbeles ilyen hobbi célokra jó, főleg játszani.
Olyasmi vele hegeszteni mint a CO hegesztővel, de nem kell hozzá palack, ennyi az előnye, és ezzel véget is ért, szóval ha nem tudnál elhasználni egy palackot, akkor van értelme.
Meg olcsóbbak ezek a gépek, amik csak ezt tudják, mert nem kell bele gázszelep.
mindjuk én tettem egy dióda hidat a szalag elé mert kicsit melegedett
sokkal jobb a fénye mert a csomó kis led össze vissza áll aztán remekül szórja a fényt
pecához egy fa pálcára tettem a szalagot aztán fel lehez kötni bárhova vagy akár le is lehet szúrni
ezeket az egy ledes szerelő lámpákat nem szeretem nagyon élesek az árnyékok
Neztem ebayen cob led panelt naturban 4e.
Mig barkacsolok hozza akkut,hazat,trafot tuti bennelesz 10 rugoban,akkum meg van vagy 6 db.
Megcsinálták a brandet, és most szórják a drága szart a hobbistáknak
Az állványos fúrójuk is egy játék
én se hegesztettem ilyennel amikor néztem irreálisan drágának tartottam a huzalt
a szrbb varrat meg relatív, opyan mint a pina
nincs szép meg nem szép, mert mind ronda
https://www.lidl.hu/hu/p/barka...
mondjuk most a pálca se olcsó legutóbb 9 ezer az 5 kiló
MMA bevont elektródás hegesztés
FCAW porbeles huzalelektróda hegesztés
MIG védőgázas hegesztés
https://www.weldshop.hu/panele...
Amugy ugy keresd hogy gazzal is es Flux huzzalal is megy.
De a jobbak mindennel mennek.
Igazabol minden gazos tud ilyet,csak lesz salak es dragabb mibt a normal vedogazas huzal.
Horgászbotot is úgy kerestél, hogy keresztül taposhass rajta, olyan mintha full részegen csinálnál mindent.
tehát most ott tartunk, hogy a védőgázassal könnyebb a kezdőnek?
Nekem egy ilyen van:
https://www.amazon.de/G%C3%BCd...
Huzalt vegyél hozzá, mert amit adnak géphez, 250 gramm az elmegy a tanulásra