Hiába olcsóbb ha kibaszom a szemétbe ahhoz drága. Míg a drága minőségivel tudok dolgozni.
Összességében amúgy a DeWalt akkus fúróm 10éve szolgál, és nem szopok vele, szóval így nem is olyan drága.
Lehet ez a baj vele. Nekem DeWaltom van kb. mindenből.
Parkside-ból van egy ütvefúróm, köszörűm, meg káosz csiszolóm.
Az ütvefúró nem üt igazán, csak azért nem dobtam ki, mert ha valaki kölcsönkér tőlem szerszámot akkor ezt fogom neki adni, nem a DeWaltot
Amúgy elvileg ugyan azt tudják, de a DeWalt átszalad a betonfalon ez még a téglában is elégeti a vídiát, mert nincs igazán ütő teljesítménye.
Káoszcsiszoló, több levegőt használ mint egy gumisműhely, orrán száján ereszti a levegőt. Elég jó kompresszorom van de nem képes folyamatosan megtáplálni, ráadásul fröcsöntött gagyi.
Köszörű meg üt mint egy Hajdú centrifuga. Nem vagyok nyomorék, de képtelen voltam kiegyensúlyozni. Kb. semmire sem jó mert fúrót és esztergakést nem tudok ilyen szaron érdemben megélezni, pedig pont azért vettem mert van egy vizes kő is rajta. Ja és a tartály elereszti a vizet, mert egy dugót sem tudtak normálisan legyártani.
Szóval a vége az lett az összes eddig vásárolt játékkal hogy veszek egy drága márkásat ami használható is.
Erdekes,a korrupcio csak addig erdekel mig mast erint ha a szerelmedet akkor valahogy nem erdekel.
Eleg gyomorforgato a szemleleted.
Az a szanalmas fillerbaszo nyomorek kepes piti kutyautlevelekkel bizniszelni ugy hogy kepviselokent nem teheti,2,5 milkas fizetes mellett es teged mint korrupciot kergeto netharcost nem erdekel?
Es ezt meg a tobbi hozza hasonlo kutyautot szopnad fel a hatalomra.
Tenyleg vadtag bor van rajtad.
Komplett lámpa, akkuval, töltővel. Sőt van neki napelemes mozgásérzékelős is. Felszereled a ház falára, aztán amíg ki nem gyullad a gagyi kínai akku működik.
Egy két parkszájdos vackot én is vettem már, de mindig megbántam.
Képen jól néz ki, látszólag meg is éri nagyon, aztán ugyan az mint a kínai gagyi, annál viszont drágább.
Ilyen apróságban jó, hogy nem kell az ebayről rendelni, de gépeket nem vagyok hajlandó venni, bármennyire csábító is.
Inkább veszek drágábban profi, félprofi gépet, azokban még nem csalódtam.
Évek óta ugyanezt mondom: http://totalbike.hu/hirek/2021/03/31/bizonyitottak_hogy_a_hangos_kipufogo_nem_ment_eletet/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Összességében amúgy a DeWalt akkus fúróm 10éve szolgál, és nem szopok vele, szóval így nem is olyan drága.