Röhögni fogsz: 50 évvel ezelőtt Magyarországon is bevett volt a vakológépek használata - az összes 3-4 emeletes, TÉGLA építésű akkori társasházat így vakolták. (építőgépész vagyok tudom, tanultam).
Ennek ellenére nem nö ugrás szerüen. a halálozási stat.
Tudjuk, hamisitják........ja, akkor mégsem.ét sokat az oltásod? A vérrögön kivül........ugyan ismerös korházi dolgozo mondja, tehát nem én láttam de rengeteg az oltott a korházban.......érdekes
Egy éve lehetett volna kételkedni, tavaly szeptemberben lehetett volna kételkedni. Na de most?! Az oltások ellenére rohadtabb a hazai járványhelyzet, mint eddig valaha. Pont az emberek fegyelmezetlensége miatt.
az összes élőmunka spórolás nyugatról jött
pont a munkaerő ára miatt
van közte jó dolog is
haberom faterja 75 éves az mesélte hogy amikor végzett kőműveskéntvakkor már oesten valami épületnél úgy vakoltak hogy csövön jött a malter és szórták a falra.... a többségét
szóval lehetett volna itthon is gépesíteni
Ja, amugy hogy mennyire hülye a másik oldal....tegnap mentem.horgászni és vagy két kilométerre falutol a puszta közepén földutakon egyetlen biciklis bácsika nézelödött a földeken. Maszkban.........
csomó ismerős van kint itt-ott a hentestől a hegesztőig
kb mind azt mondja ezek teljesen életképtelenek, ott már a 40 esek is olyan balfaszok mint itt nálunk a huszonévesek
Tudjuk, hamisitják........ja, akkor mégsem.ét sokat az oltásod? A vérrögön kivül........ugyan ismerös korházi dolgozo mondja, tehát nem én láttam de rengeteg az oltott a korházban.......érdekes
pont a munkaerő ára miatt
van közte jó dolog is
haberom faterja 75 éves az mesélte hogy amikor végzett kőműveskéntvakkor már oesten valami épületnél úgy vakoltak hogy csövön jött a malter és szórták a falra.... a többségét
szóval lehetett volna itthon is gépesíteni
Tele azindex a humeghalunk itt a legtobb propagandaval.
Maszkot hordanak,mert konnyen elkenorizheto es szankcionalhato,mas semmi.
Kulteren meg maszk se.
kb mind azt mondja ezek teljesen életképtelenek, ott már a 40 esek is olyan balfaszok mint itt nálunk a huszonévesek
többet is láttam traktorra szerelhetőt aztán a 2. szintre raklappal pakolják a cuccot
ezért kell oda a sok migráns egy kis vérfrissítés sosem árt