Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézzél már ki az ajtón, te dk-s... Egész ejrópában ez van. Mondjad már, hogy brüsszelben se csinálják jól...
Röhögni fogsz: 50 évvel ezelőtt Magyarországon is bevett volt a vakológépek használata - az összes 3-4 emeletes, TÉGLA építésű akkori társasházat így vakolták. (építőgépész vagyok tudom, tanultam).
Ennek ellenére nem nö ugrás szerüen. a halálozási stat.
Tudjuk, hamisitják........ja, akkor mégsem.ét sokat az oltásod? A vérrögön kivül........ugyan ismerös korházi dolgozo mondja, tehát nem én láttam de rengeteg az oltott a korházban.......érdekes
az nem jutott eszedbe hogy lófaszt se ér az oltás a terjedés szempontjából?
Mondjuk szarok bele,meglesz a nyitas.
Egy éve lehetett volna kételkedni, tavaly szeptemberben lehetett volna kételkedni. Na de most?! Az oltások ellenére rohadtabb a hazai járványhelyzet, mint eddig valaha. Pont az emberek fegyelmezetlensége miatt.
az összes élőmunka spórolás nyugatról jött
pont a munkaerő ára miatt
van közte jó dolog is
haberom faterja 75 éves az mesélte hogy amikor végzett kőműveskéntvakkor már oesten valami épületnél úgy vakoltak hogy csövön jött a malter és szórták a falra.... a többségét
szóval lehetett volna itthon is gépesíteni
Indexet csak bogyo olvas.......
Ja, amugy hogy mennyire hülye a másik oldal....tegnap mentem.horgászni és vagy két kilométerre falutol a puszta közepén földutakon egyetlen biciklis bácsika nézelödött a földeken. Maszkban.........
Nem lassan,es ketelkedni most?
Tele azindex a humeghalunk itt a legtobb propagandaval.
Lassan unják az emberek.......és kezdenek kételkedni.
Nem meglepo,szomoru.
Maszkot hordanak,mert konnyen elkenorizheto es szankcionalhato,mas semmi.
Kulteren meg maszk se.
Vélhetöen mert nincs hova menni. Minden zárva ami.nyitva az meg nem érdekes.
Tegnap napközben a közutakon amerre jártam, tényleg minimális volt a forgalom (töredéke a "szokott" hétvéginek). Néptömeget csak Orfűn láttam.
Inkább nincs tiz sm és van pénzük darut bérelni. Nem. a kezelö a drága.
Mi ebben a meglepö?
Ez a maraggyothon nem mukodik,egynap otthon es regfel zsufolasig teli a lidl-aldi,es az utak is renndesen.
Ők nem akarnak megfizetni 10 segédmunkást, amikor 2 emelőgép kezelővel megoldható a feladat.
Szerintem nem a hülyeség függvénye ott se
csomó ismerős van kint itt-ott a hentestől a hegesztőig
kb mind azt mondja ezek teljesen életképtelenek, ott már a 40 esek is olyan balfaszok mint itt nálunk a huszonévesek
Nálunk. Ott meg azért nem hülyék....
Az olcsoság erösen relativ
ilyeneknél max a magas emelésű targonca
többet is láttam traktorra szerelhetőt aztán a 2. szintre raklappal pakolják a cuccot
Az élőmunka rohadt drága ám ott... ... a gép meg olcsó, precíz és hatékony.
ilyen a gazdag nyugat, gépek nélkül lassan szarni se tudnak
ezért kell oda a sok migráns egy kis vérfrissítés sosem árt