Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel a lift kulcsa vagy az egyik megbízott lakónál vagy a tömbfelügyelőnél van így te vinnyoghatsz ha leállítják mert azt sem tudod kinek kell szólni, legfeljebb a megbízó küzd a kulcsemberrel különben a lépcsőzés miatt sokkal több lesz a végén a számla.
Ez nem annak a kérdése szerintem. Cipekedéshez 2 dolog kell. Megfelelő fizikum és, hogy hozzá tudjon szokni az ember Aztán 1 hét alatt eldől ki az aki képes és vagy hajlandó hozzászokni ugyan is az nem adottság kérdése
Nekem pl. igen, nem tudom miért, de amíg nem érem el a célom nem szeretek megállni, addig megyek folyamatosan míg üzemanyag van a kamionnal meg meg ugye max. 4.30-at lehet pihenő nélkül menni. Még túrázás alatt is utólag vergődök magamon, hogy miért nem álltam meg, de a kényszer nagy úr.
A Ceed-nek kényelmesebb volt az ülése mint a Clio-é, de február elején 600 km-t levezettem benne egy nap alatt óránkénti megállással (cigi- pisiszünetekkel), pedig hát én félig nyomorék vagyok, rohadtul fáj a derekam alapból. Motorozni is csak így tudok (ha nem dohányoznék, akkor is).
Hát pont le szarnám ki mit vinnyog ha van működő lift.
azért egy 700km úton ez jó pár óra plusz
múlt nyáron volt egy 2 napos túránk, pedig volt pihenő de utána tök sokáig fájtam
a lábam is szokott zsibbadni néha
sokkal egyszerűbb ha nem megyek, abban nem lehet hiba
Tudom hogy nem dohányzol, de olyan nagy dolog másfél-két óránként megállni negyedórára?
szerintem a földet körül lehetne kerülni vele 2x hiba nélkül néhány olajcserével
nekem az astra ülés nagyon tetszik, abban ha kell elüldögélek akár 3 napig is, az audiban 2-3 óra és már minden bajom volt, a toyota meg olyan majdnem jó, fél nap után alig tudok kiszállni belőle, megfájdul alul a derekam
A Toyotára gondoltam - abból simán kinézem, hogy nagygenerál nélkül még haza is értek vele. Van benne működő klíma, elég tágas is lehet az utastere.
Fel kell vinni a 7 re bár ekkora árkülönbözetnél a lépcsőn felvinném
az se jobb
az astra nem tud pályán menni a többi meg nem kényelmes annyira
Nem buszozni, hanem autózni bakker!
ha itt lenne 2-3 órával arrébb akkor esetleg, de 700km nem fogok utazni holmi sósvízért
Még tökéletesítés alatt a szer
Nézd meg 1x! Nem olyan szar.
Én is csak kétszer, Bulgáriában voltam a tengerparton nyaralni. Előbb 20 majd 21 évesen, fősulisként, rissz-rossz kétütemű Trabanttal és hasonlókkal olcsóbb volt oda lemenni Debrecenből és eltölteni ott 2-3 hetet, mint egy hét a Balcsinál. Ez a büdös cucializmusban volt....
Nem félsz, hogy nano robotokat fecskendeznek beléd Onnantól kezdve irányítani fognak akár alvó ügynök is lehetsz Lehet kapsz egy ini által gyártott szablyát azt élő adásban lekaszabolod a momentum felsővezetést a választás előtt 1 héttel A balhét te viszed ám el
én még nem is láttam, annyira kíváncsi vagyok rá
pár éve egész család ment csak én nem, nem buszozok egy tengerért 10 órát.......
én még nem is láttam, annyira kíváncsi vagyok rá
pár éve egész család ment csak én nem, nem buszozok egy tengerért 10 órát.......
Én majdnem 35 évesen láttam először a tengert és nem haltam mégsem.
Nem gondolja bárki is, hogy a külföldi nyaralás mindenkinek kötelezően megjár?
Egyre kevesebb helyen tud ez már menni ini. A müanygalapanyagnak duplájára felbaxták az árát így is.
Egy év alatt 25 százalékot emelkedett az élelmiszer alapanyag ár és a csomagolóanyag ár is. Ezért drágult ennyit. Sajnos máshol is ez a tendencia ezt hívják inflációnak
Évet nem mondott
mehetne már a nép a picsába kifelé nyaralni külföldre, a balatoni népek tiszta hülyék lettek, egy stég napi bérlete 10-15 ezertől kezdődik, de ezek putrik, a 10 ezres konkrétan kb beszakadna alattam