Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem már van a nyárra foglalásom...
Ez még akár igaz is lehet. Nagy család a NER. Még biztos van aki nem gazdagodott meg, kell neki egy gyógyszergyár...
A magyar embert (engem sem, de téged sem) kurvára nem érdekli hogy mi lesz jövőre. Te is MOST akarsz menni horvátba, én meg a nyáron Erdélybe. Mert tele a tökünk. Jövő évnél
hamarabb meg nem lesz magyar gyártású COVID-vakcina.
Ja, gyartokapacitast is letesit o1g.
Ugyan az. Vevő lenne, termék meg nincs...
Jövőre is annak lesz, aki többet fizet érte, vagy gyárt...
Ahelyett hogy a saját lakosságát oltanák vele ezerrel. De ugye ott az ember nem érték....
Tényleg nem érted amit olvasol????A gyártás a következő szezonra kell majd...
Orbánia majd veszi továbbra is a cártól, az osztrák meg majd keres vele...de értem, a te üzleti koncepciód sem azon alapul, hogy pénzt keress a munkáddal...nem értheted.
Vagy inkabb mashova adtak el.
Igen, elvileg kétszer.
Ha nem, akkor kormányváltás lesz, mert ezt nyíltan ígérte a legnagyobb kutya. A kamuzásért meg itt már hullottak a kormányok eddig is mint a legyek...
Kb egymillo beoltott, es kapkod, szerzodik mert tudja hogy nem all jol, ezert vesz putyintol nem gyart.
Minek is veszi keszen ha nekiall gyartani?
Te nagyon nem erted az idotenyezot, ez nem a herripotter korszak.
1,7 millió ember van beoltva, meg 500.000 már átesett rajt és úgy immun...
Egyáltalán nem...
Kétszer? Mert az első dózis nagyon nem elég - az csak az emberek egészséges félelemérzetét tünteti el...
Igen, eddig is malmoztak...Valamikor decemberben megkapták már a szükséges engedélyeket, aztán még mindig nem tudnak szállítani...
Eleg szarul allnak.
Es szerinted a versenytarsak malmoznak meg ibizan nyaralnak mig az okos kurz keruli oket.
Mar ertem miert vagy inkabb vasutas.
Az garantált...a nyár elejéig minden osztrák aki akarja, be lesz oltva...
Versenytárs eddig is volt...csak gyártási kapacitásuk nem volt és nincs a mai napig sem...amire a megoldás a gyártási kapacitás növelése...de ha ez szerinted hülye ötlet, akkor értem miért nem megy a vállalkozásod sem...
Van Legalább az jól jár aki eladja Mi lesz a következő Bólogatós kutya Egy 10 esér inkább elmenkél valami helyi lánykához felétek anyiból egy fél óra kijön kb. Inkább bearanyznád öreg napjaid, mint, hogy hülyeségekre költöd a pénzed A vakcina már úgy is meg van előbújhatsz az ágy alól
A selejtet tukmaltuk.
Nyari szezonrol.
Lol.... Egy valag orszagban lesz addigra gyar.
lesz versenytars doszt..
Exportáltunk is rendesen
Miről késtek le???
LOL...Évente kell oltani és a gyártási kapacitás már épül. Nagyjából azonnal tudnak kezdeni, amint van engedély és szerződés az orosz féllel ( a tárgyalások zajlanak)