Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyahalalba?
Mar elkestek.
Az idei nyár garantáltan mentve van, az oltóanyagra meg a jövőben is szükség lesz és marhára nem mindegy, hogy mondjuk ősztől pénzt kell adni a második körért, vagy van mit eladni is...
Lakost is.
Mire gyartjak eltunik a vasarlokor, mert be lesz oltva massal.
Hú, az a rengeteg ember megmentésen mintha nagyon nem működne...
Pénzt keresni sokkal jobb, mint elbaszni, de ahogy gondolod. Minden ország magának választ , az igényeinek megfelelő vezetőt :-)
Eze vett hirtelen egymilliot belole keszen.
Ha csak tetlenul all akkor baszhatja az idei nyaraloszezont, probal nyalni az eunak is meg menteni a turizmust is.
De igy kurvanehez ket lovon ulni.
Foleg ha megin talalnak valahol olaszban elveszett 30 millio adag nyugati vakcinat.
Styling 43 16-os felni 225ös gumikkal teljesen elég ezekre a csodálatos utakra. Városba 10 lityi, országúton 6.5 misz dézibe, ótópályán csak a kemerák alatt betartva a határokat 7.2 azon kívül 150-180 utazó.
LOL. A lófaszt. A különbség az lesz , hogy pénzt keresnek vele :-)
Nem ez a tervük vele. Licenszben gyártani szeretnék és eladni...
Minek? Nem az ő dolga. Addig is amíg az EU szarakodik, nálunk dupla annyi embert oltottak mint az EU átlag. Rengeteg ember életét megmentve.
És miért ne járna előnnyel az oltottság? Akit beoltanak, az védett. Ez az előnye.
Kinai vakcina vagy lelegezteto gep........ . .. .ja az is kinai.
Igen, de a Kurz nem ezt tervezi...Gyártani akarja és Európai forgalmazást...
A végeredmény ugyanaz lesz, csak itt hónapokkal előrébb.
Abban ügyesek is...
Ők egyetlen dolgot próbálnak: eladni...
Miért nem vizsgálják be osztrák orvosok nem értenek hozzá? Magyar orvosok bevizsgálták oltanak vele. Ilyen egyszerű.
Nem is gondolkodtam rajta. Egyenlőre az én igényeimnek nem megfelelő.
Kipróbálják másokon.... nem hülyék, kínaiak
Ja, amit még ők sem próbáltak.
Neked mar nem kell tartani ilyentől ráadásul a kínaiak is az új típusú vakcinát hozzák már
Attól én sem tartanék. Az aliexpresszes kínaitól viszont irtózom....
A ruszkinal ez sem volt, problem solved.
Engedelyeztek, csak nem az EU ugynokseg, a magyar.
Ráadásul - egy kivételével - mind 50 évesnél fiatalabb nő (valamelyik hormonális fogamzásgátlóval hozták összefüggésbe). Na most akkor nekik mást kell adni, és problem solved.
A Szíjjártó aszonta hogy jau a kínaji, de te vállalsz érte minden felelősséget.