Honnan a tökömből tudjam?!
De az hogy az Origo ekézi az EU-t (ahonnan eddig a LEGTÖBB vakcinát kaptuk), az még az égvilágon semmit nem jelent, sőt valószínűleg nettó hazugság. (Már csak az eddig általam olvasott Origo-s cikkek tartalmát, hangnemét, célját tekintve is).
Érdekes szép mentési kísérlet 10 év távlatából nehéz hatra mutogatni, abba kellene hagyni persze Gyurcsánynak is uaz jár mint Viktornak, de hat láttuk a nagy elszámoltatást
Én mindig igazat mondok, az index meg hazudik.
Orvosból kevés van mert Gyurcsány elküldte őket külföldre, és csökkentette a fizetésüket,
De ettől még van elég a COVID ellátásra. Szóval bekaphatod
Amúgy akkor most nyilvános a Brüsszeli vakcina szerződés vagy nem?
Egyformán osztják az országok között?
Szállítják a szerződésben szereplő mennyiséget a gyártók?
Helyreigazítást lehet kérni, a legtöbb pert az Origo bukta el ez tény.... tehát mondhatjuk azt, hogy többet hazudik mint az index.... én mar egyiket sem olvasom, annyira bullshit...
Szerintem nincs.
Propaganda van, meg hangulat keltés, az elég nyilvánvalóan látszik, de az Index elég feltűnően gátlások nélkül nyomja a kamut, mert úgy is lesz aki elhiszi, és mivel a libernyák média minden irányból erősen támogatva van, a jobb oldalival szemben, nem lehet ellenük sok mindent tenni.
Egyet kertel, nem aldozok bele időt, mert a kis komcsi lelkeddel csak nyomod a semmit bár most szerintem csak rajatszol, mert nem akarod leírni, hogy vagy akkor vagy most nem mondasz igazat egy példát kertel ez volt az első írásos ami kijött
Szerintem téged indíthat a DK a választáson.
Egyet linkeltél, azt is nagy nehezen, aztán milliókról beszélsz.
Aztán vered a melled, hogy felállítottak egy üres sátrat a parkolóban, meg a Hadházi el tudta tüntetni a bizonyítékokat.
most is letagadod legalább magaddal legyel őszinte persze értem én ezt
Pont az Origo az aki a legtöbb helyreigazítást tette eddig közzé tehát sok ilyen fake news-t ismersz
Gratulálok
- Északon....
De az hogy az Origo ekézi az EU-t (ahonnan eddig a LEGTÖBB vakcinát kaptuk), az még az égvilágon semmit nem jelent, sőt valószínűleg nettó hazugság. (Már csak az eddig általam olvasott Origo-s cikkek tartalmát, hangnemét, célját tekintve is).
De ha igaz is. Ez csak azt igazolja, hogy több pénzt kapnak sorostól az ilyen perekre.
Orvosból kevés van mert Gyurcsány elküldte őket külföldre, és csökkentette a fizetésüket,
De ettől még van elég a COVID ellátásra. Szóval bekaphatod
Egyformán osztják az országok között?
Szállítják a szerződésben szereplő mennyiséget a gyártók?
Propaganda van, meg hangulat keltés, az elég nyilvánvalóan látszik, de az Index elég feltűnően gátlások nélkül nyomja a kamut, mert úgy is lesz aki elhiszi, és mivel a libernyák média minden irányból erősen támogatva van, a jobb oldalival szemben, nem lehet ellenük sok mindent tenni.
Egyet linkeltél, azt is nagy nehezen, aztán milliókról beszélsz.
Aztán vered a melled, hogy felállítottak egy üres sátrat a parkolóban, meg a Hadházi el tudta tüntetni a bizonyítékokat.
Pont az Origo az aki a legtöbb helyreigazítást tette eddig közzé
Gratulálok