Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahát.... cigány is vagy? ugyanmár, egy senkiházi csicskamajom, vagy.... cigánynak is rossz....
A kissebségről jut eszembe...
Csicska ,geci ,kisköcsög ,anyád !
Igen...így beszél a kissebség !
Dagadt cigó vagy cicám ?
A seggem kinyalhatod...hatnád...de nem engedem ilyen szaroknak mint te azt se !
Azt te nem ertheted meg.... túl magas neked egy betű egy szám
Jól írtad..... előled ki buzerator csicskám
Az F2 a fülszámod sertés ?
Mondom nem tudom, mert te majomgecibol vagy.... valami rossz, kisebbségi komplexusos kispöcsű buzi lehetsz.... ezért vagy csicska majd szolhatsz, ha megengedem.....
“Előled “
Apádat ?
Apád egy tenyész disznó...mit nem tudsz ?
Bár elhiszem hogy nem tudod ki az apád
Szerintem valami pocakos cigány...az értelmi képességeidből és a kinézetedből ez jön le
Szólj anyádnak hogy ne zabálja meg előlem a tápot ,akkor megint olyan szép naaaagy eszetlen zsírdisznó leszel
A csicskám vagy kiskocsog
Szerintem, ha egymás melle állnánk most, vékonyabb lennék nálad
nem tudom, mindjárt megkerdezem a csicska anyádat az ólban.... mondjuk, te majomgeciből vagy, úgyhogy apámat nem tudom
Csicskád ?
A lábamat nem törölném beléd te szarházi !
Hát hogy nézel ki te majom
Tényleg...jut eszembe !
Anyádat a fialás után levágták ,vagy átrakták a hizlaldába melléd ?
Te kezdted, kiskocsog nem tetszik? A csicskám vagy, ennyi.....
Ááá....jön az anyázás
Mire is számítottam egy ösztönlénytől....
Menj ki a szabadba picit mozogni röfike ,mert disznó vagy !
Szólj a korcs dögnek hogy sétáltasson meg
Ne keverj össze anyáddal, te csicska
Ami itthon 800000 fix bünti a sofőrnek és ugyanannyi a cégnek plusz sok eu-s országban böri jár érte (nálunk még nem) úgy 2-4 hónap a sofőrnek, manapság nagyon kevesen merik kiiktatni na meg aki kiiktatja és bukik vele (ezt jellemzően az illesztők tudnák megoldani) gondolom örökre eltiltják a munkájától a vizsgabázissal együtt persze némi pénz kíséretében.
Ha sebességben van nem biztos mert hamarabb repül szét a motor, pont ott egyszer még jó régen valamiért kivettem rakottan üresbe a gépet (régi 20 tonnás dobozos mercim volt), hogy majd kicsit megeresztem, de elkezdett mocorogni jobbra-balra egyre jobban ahogy elérte a 110 és a fék nem annyira akarta lassítani és ezt veszélyesnek érezvén sebességbe akartam tenni, hogy azzal is oldjam a feszültséget......hát akkor már lereteszelt a váltó és nem lehetett sebességbe tenni a motort védendő, vazz a végére fékezgetve felgyorsult 120-ra, de azt hittem beszarok ahogy imbolygott, de megúsztam, ez vagy 15 éve volt, azóta soha nem eresztek meg semmit üresben amúgy vezetés technikailag tilos is csak hát nem gondoltam volna.
Pontosan.
Kuss te sertés
Épp most néztem, reggel egy 5 éves Actros-szal mentem ami 85-nél 1200-at forgott, 1400-nál van a zöld vége utána ugye engedi még manual-ban tovább forgatni meg motorféknél, de ott is max. 1700-ig és 2000.ig van skálázva a műszer, de azt még lejtőn sem tudom elérni vele mert akkor kezdene el szétrepkedni.
Köszi
Olvass vissza!
Nálunk tudatosan le vannak szabályozva.
Nem attól szolt a beszélgetés, hogy mennyi a vége az autóknak.
Így már tiszta?
Istenem... szerinted a nyergesek nincsenek ?! Ne legyél hülye. Max 15perc alatt kiírják belőle a tiltást.
Leírom.
A tűzoltó autók le vannak szabályozva.