Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csicska vagy..
Geci !
Na...így már leszünk haverok ?
Kezdem felvenni az itteni szintet !
Jaaaa....bocs...téged kihagytalak .
“Kurva anyád “
Kéklámpa nélkül igen, 90re.kéklámpával nem mindegyik. A heros szereti 105re korlátozni. Nálunk csak a két rába, meg amelyik amúgy sem tudja.
Legalább felfogtad.....
Mondjuk ez sokkal jobb mint a vírusozás vagy a politika, de ilyenkor lekopnak legalább az ezeket mantrázó idióták.
Az anyázást te kezdted, ne csodálkozz neked nem kell érvelni, nincsenek érveid felbosszantani sem tudsz, én csak röhögök rajtad
Nincs nincs..
A csicskám vagy na az igen...az komoly tartalommal bír...meg atöbbi is amiket írsz itt te sertés
Jelentem, most éppen Argus, a torkomon lefelé (tegnapról maradt egy fél PET-palacknyi).

10 perce értem haza motorozásból, ma csak 145 km lett, viszont a féléves benya nagyrészét így kijártam a gépből, és csurig öntöttem jóféle OMV 95-össel. A derekam viszont megint becsípődött, az út szélén (bagózás után) alig bírtam felszállni a gépre, álltó helyemben majdnem magamra borogattam. Ott álltam a kies pusztában valahol Akasztó után egy útszéli parkolóban, és vagy 5 percig ordítottam bele a levegőbe a fájdalomtól.
Majd ha kedvem van hozza....
Anyád ?
Írd már megint...olyan mélyenszántó mikor érvelsz
Teeee...csicska ,köcsög ,geci...mond már légyszíves ,mert hiányolom már !
Add magad nyugodtan
Amit te írogatsz, annak se a szellemhez, se a párbajhoz nincs köze.... késsel mégy egy pisztolyos buliba
Nekem nem kell hasonlatot mondani, minden szavam igaz belémkötsz, ne csodálkozz durvább dolgokat meg nem írok, amíg ilyen kedvesen el tudunk beszélgetni, de amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten
Szellemi párbaj !
Csak neki nincs fegyvere ,így elég uncsi
Pedig ez így van !
Nyugodtan kérdezd meg attól ,akik ismerik !
Hú mi folyik itt...
Ú de megmondtad...micsoda sziporkázó hasonlatok
Jujj de buta vagy
Nem ismerem Zolit, de csodálkoznék, ha így lenne
Kivel vitázzak ?
Egy olyan emberrel aki 50 évesen az anyja csecsén lóg ?
Szerinted ?
Nem mondtam, hogy a sajatom..... csak ezzel nem vitatkoztal anno....
Hogyne lenne? Többet ér, mint a taníttatásod, és így sem ér semmit többet megy mint az iq-d gyanítom, jobb is, mint ami neked van kisgyerek
Gyerünk már !
Csillogtasd meg a szókincsed naaaa...
Ez sem a saját szavad...még próbálkozz drágám
Visszafordítani amit más mond ,nagyon nagy szegénységi bizonyítvány !
Próbáld meg a saját szavaiddal...tudod..csicska ,anyád ,köcsög...blablabla
Ja transgender.... mert azt ugye nem is tagadtad transzcsicska
Látom van robogód is ,mint az igazi férfiaknak
Hogy fél rá a dagadt picsád te hülye ?
Igazi kemény megjelenésed lehet ,mikor bekanyarodsz otthon a hizlalda elé anyádhoz
Te szerencsétlen...robogó...és csicskázik mást
Majom a köszörűkövön
Mennyit megy a vas töki ?