Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van, nem tudtok dűlőre jutni, kinek a slagja nagyobb? legalább egymást ne baxtassátok, azt csinálom én inkább
dehogy rúgják... olyan kereslet van sokbetűs (C, D, E, faxtuggya) sofőrökre, hogy 10 perc alatt talál helyet. A munkáltató meg nem talál másikat helyette
Ha én egyszemélyes kamiontulajdonos és egyben sofőr vagyok, akkor látok egyfajta kényszert bizonyos szabályok áthágására, vezetési idő, sebesség, rakodási súly.
Ám ha alkalmazott sofőr vagyok, mi a kényszer, hogy 800 ezer forint büntivel a fejem felett ilyent reszkírozzak?
Persze, kirúgnak, ezt le se írjátok. De kell ilyen munkahelyen dolgozni? Nem hiszem, hogy csak ilyen van. Én eddig még soha nem dolgoztam olyan helyen, ahol bárhol szabálytalanságra kényszerítettek volna, az persze tény, hogy kényelem, lustaság miatt néha-néha átléptünk szabályokat. Mondjuk én retorzióval járót sohasem, de kétségtelen, egy-két szerencsétlen helyzetben azért súlyos következményei lehettek volna.
Én teretek te önkéntes?
Azt nem írod le napok óta, hogy hol szomorítod a többieket?!
Miért?
Egyébként már akkor sofőr voltam, amikor még jogosítványod se volt, nem, hogy még vezettél volna
Pihenj!
Bocsi, lehet, hogy 5 helyett 4 hónap, de a lényegen nem változtat.
Van bizony anyagi felelősség.
Speciel egy modern járműnél a 90 a 80 helyett még nálam is belefér, vannak esetek, amikor hiányzik az az utolsó 120 centi esetleg egy féktávnál, de akkor is,
Most már kopóggyá..... Hogy állunk a korlátozásokkal,sofőrök gyöngye? Már nagyon terelsz.
ehhez nem értek, de tapasztalataim alapján jelentős túlvezetések vannak még mindig a kisebb cégeknél
egyikőtöknek fel kellene már adni.......
Ha így van, akkor mi a faszért aggatod a körmödet és miért szólalsz bele egyátalán, ha tudod, hogy a mi vízszállítónkról volt szó?
Ha beleszólsz, akkor azt kellett volna írnod, hogy a tietek mekkora, vagy hogy egyátalán nincs is!
Kopóggyá végre rólam légyszíves!!!
A régebbieket még fogja, de hát azok lassan kikopnak, a fiatalabbakba kapcsolót rejtegetnek el, de én nem dolgoznék olyan cégnél ahol ennek használatát elvárnák mert a büntinél biztos nem fizetnék ki, amúgy a mágnes büntije fix. 800000, de ott csak a sofőr fizet ha kapcsolót találnak ott a sofőr és a cég is fizet fix. 800000-et no meg egy telephely ellenőrzés is be szokott figyelni ilyenkor ami általában még pár milla a cégnek.
pedig valamit még mágneseznek mert egyszer (talán múlt nyáron)voltunk egy telphelyen és segítettem a egy sofőrnek leszedni a mágnest mert ilyedtében olyan helyre csattintotta az alvázon hogy nem fért hozzá kézzel
aztán hosszú fogó meg csavarhúzó kellett hogy le tudjam szedni
Lett volna egy kártérítéses ügy egy kollégának aki csinált a jármű rakományában 4 milla a tereptárgyban fene se tudja mennyi kárt és akkor utánanéztünk, hogy a dolgozónak milyen összegig kell állnia a kárt és a tv. szerint a dolgozó max. 4 havi átlagkeresetével terhelhető kártérítéssel, persze nem tudom, hogy ez közszolgákra mennyire vonatkozik, de abban az esetben a főnöke megszívta mert hát ugye minimálbérre volt bejelentve a kolléga.
De és büntetnek is érte néha viszont elég ritkán.
Így van, te a tietekéről írtál. Én pedig erre reagáltam, amit szintén nem voltál képes felfogni, hogy a sebesség korlátnál is úgy kellett volna.
A mágnes elég rég nem mükszik mert már az euro3-as renault-ban olyan volt a jeladó a váltónál ha mágnest tettek rá szétesett a belseje, az első euro5-ös dafokat valamiért még nem ilyennel szerelték, de már jó pár éve vagy tönkre teszi a jeladót, de a tachograf minden esetben feljegyzi, hogy illetéktelen beavatkozás volt ekkor és ekkor amit útszéli kiolvasásnál is látnak.
Az-az!
de volt másképp is:

http://youtu.be/qUXpnfM0xCg
Nincs orosz klavim de valami ilyesmi rémlik:Tavaris ucsityelnica jada kladvaju vám?
Én is becsukom a szemem, de a fater is ilyen volt.
A mutter az egészségügyben dolgozott, amikor kicsi voltam és mentem a rendelőbe a kulcsért vagy hogy együtt menjünk haza, annyi beteget láttam, hogy szerintem azért idegenkedek mindenfélétől, ami kapcsolatba hozható a betegségtől.
Mondjuk a sérvműtétemtől meg a fogászattól eltekintve nem is igen látott orvos, kivéve az évenkénti kötelező munkahelyi meg amikor a jogsi ügyében megyek hozzá.
Abszolút nem érzem.
Oroszul annyira tudok, hogy jelentsek a tanárnak, hányan hiányoznak.
Fúj Ha ilyet mutatnak a tv-ben,bucsukom a szemem.Nejemtől kérdezem:böknek még?
Oroszul tudsz már? Oltás helye nem fáj? Nekem egy kicsit ha felemelem.Direkt a bal karomba kértem hogy a gázt tudjam húzni,erre ma abszolút nincs motorosidő.
https://koronavirus.gov.hu/sit...

Valami ilyesmi, volt benne kék szín is.
Én sem.
De az asztalon egy csomó hosszú vékonyt fecskendőt láttam, a tűt nem is engedte látni az agyam.
A fizetésének 4-6 szorosáig tartozik helytállni.
Ez minden kormánycég-hivatalra vonatkozik.