Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs neked annyi pénzed, hogy kifizesd egy ebedemet inkább hagyd
Megyek addig veszek neked tápot kucukám...
Az, hogy a sebesség minden egyes autóban ami vonul, az le van szabályozva a számítógépes rendszerében, az KÖTELEZŐ.
A többi előírásról nem ejtek szót.
Óóó...hát a te bölcseleteidnek sok értelme van nagyon te komcsi
Jó játék az néha
Naaaa....új ólat kapsz ?
Gratula
Dehogy nincs értelme: itt néha megváltjuk a világot.
A buzi CLAM-mel való agytornának nincs értelme... ...főleg hogy csak a neki adott válaszokat látom.
Kussolsz kis csicskám.... megvárod, amíg visszajövök
Nem kell betartani...be van építve !
Igen igen...
Te csicska geci köcsög anyád !
Jönnek az asztalosok, atcuccolnak.... kedden nekiállnak.... lassan csak vége lesz ennek a homeless létnek
Elfelejted melyik országban vagy. Tökéletesen tudjuk, hogy mennyire tartják és tartatják be ezeket a “kötelező” előírásokat.
Köszi druszám de heteró vagyok. Ugye nagyon nem folyok bele az itteni témáitokba, mert ugye van sok értelme...
És képzeld el, hogy hozzad képest ez is qrva magas szint
Ez ellen baromi egyszerűen lehetne tenni, csak a lusgaságot egy minimálisan legyőzni kell. Nagyon jó gyakorlatok vannak a gerinc izmainak megerősítésére. Nem csípődik be a derekad, tudsz mozogni, megfiatalodsz.
Sérvre is ez kellene legyen az első amit felírnak, gyógytorna.
Yesszusom, itt van az elemes némber?!
Nem..
Feljössz a disznószarból anyád mellől...pontosabban...
Megszólalt a másik hülye
A tűzoltóság BM-hez tartozik ,ami annyit jelent hogy minden le van szabályozva !
Rendeletek és törvények alapján működik ,ami MINDEN tűzoltóságra érvényes !
Ebben le van szabályozva a rendszeresített védőfelszerelés és az eszközök !
Ha a gépjárművet szabályzóval kell ellátni Budapesten ,akkor Pécsen ,Siklóson ,Nyíregyházán és mindenhol !
Nem lehet kivétel....
Ez így működik minden másnál is ,ami Minisztériumi igazgatás alá tartozik !
Kormányhivatalok ,tűzoltóságok...stb...
Én is szeretlek!
Maraggyá' má', baz+!
Elrontottatok a beírásaitokkal ma megyek mert dolgom van, meguntam a játékot
Ja arról szólt hogy szerinted le vannak korlátozva. Én erre reagáltam hogy már amelyik. Szóval hogy mindegyik le lenne az egy baromság.
Az én szintem neked olyan magas, hogy 5 élet sem lenne neked elég.... de néha leereszkedem hozzad, hogy legyen kivel játszani
Én igen...
De te sajnos nem !
Alkalmatlan vagy rá sajnos...
Te komolyan néha olyan vagy mintha sárgalapos lennél. Csak és kizárólag az az egyetlen nézőpont van amit te gondolsz. Nem is gondolsz bele, hogy ja lehet máshogyis. Szemellenzős egy ember vagy.
Lekezelő stílusban próbálsz flegmán válaszolni, aztán sehol semmi...

Te honnan tudod hogy az ország másik feén mit csináltak azzal az autóval ?! Azért mert nálatok mindegyik le van tiltva ?! Vagy mert hivatásos autó?!
Rendőrmotort is láttunk már herélt kipufogóval.