piros Ducati multistrada , piros bőrruha ducati logoval, sportkopufogo, nagy duma..... egy bolyat alig bírt kikerülni, de o 180-al jött idáig
sírtam a röhögéstől..... Racingcat hozza képest egy képzett versenyző elképesztő kanyar technikával
Két hete egy velem egykorú sofőrt kellett betanítanom, két napig járt velem és utoljára mondtam, hogy akkor tedd rampára, 40 perc alatt sikerült neki úgy, hogy előtte állva mutogattam merre tekerje a kormányt, utána egyedül kellett volna már mennie, de egy kolléga aki szabin volt vállalta, hogy vele lesz és segít naki......az ürge a munka végén köszönés nélkül elhúzott és egy sms-ben felmondott azonnal miközben végig azt mondta nekem, hogy mekkora gyakorlata van nemzetköziben meg itthon míg van egy fiatal nő aki itt kezdett kamionozni a friss jogsijával és az első hét után jobban ment neki a tolatás mint némely öreg nemzetközisnek (mondjuk az nem vezetés csak előre haladás heti 3-4 tolatással)
Ahhoz a tempóhoz még valahogy tudtunk alkalmazkodni. Ha mindenki gyalog járna, még kevesebb ütközéses baleset lenne
Ennyit tud az agy, nem bonyolult ez...
Egy eves.