Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van mentseg,blöki setaltatas.
Egy eves.
Ezt meg az Android tudja diktálás ból
Milyen alak?
Ja különben Tudom ám csak piszkált alak
Bocsi... bója..... vmi szarra átírta a telo....
Kizárt
Mi az a bolya?
Maraggyotthon van b+, az asztal alatt.
csak locsolt, nem mosott
Hát gyerekek, ma láttam egy IGAZI motorost.... olyan találkozókra járóst
Fiedor Feri csinált egy képzést a Fóti Auchan parkolóban ma, kimentem találkozni egy barátommal... ott volt egy igazi motoros piros Ducati multistrada , piros bőrruha ducati logoval, sportkopufogo, nagy duma..... egy bolyat alig bírt kikerülni, de o 180-al jött idáig sírtam a röhögéstől..... Racingcat hozza képest egy képzett versenyző elképesztő kanyar technikával
Csak irigy a fiatalokra, amennyi fiatal nálunk van az egy sem iszik és többnyire jobban vezetnek mint a vén faszok akik már régóta balfaszok. Két hete egy velem egykorú sofőrt kellett betanítanom, két napig járt velem és utoljára mondtam, hogy akkor tedd rampára, 40 perc alatt sikerült neki úgy, hogy előtte állva mutogattam merre tekerje a kormányt, utána egyedül kellett volna már mennie, de egy kolléga aki szabin volt vállalta, hogy vele lesz és segít naki......az ürge a munka végén köszönés nélkül elhúzott és egy sms-ben felmondott azonnal miközben végig azt mondta nekem, hogy mekkora gyakorlata van nemzetköziben meg itthon míg van egy fiatal nő aki itt kezdett kamionozni a friss jogsijával és az első hét után jobban ment neki a tolatás mint némely öreg nemzetközisnek (mondjuk az nem vezetés csak előre haladás heti 3-4 tolatással)
Ügyes! Tehát a Fasztrát is ővele mosatod.
Mar jo ideje nem kell futes, tavasz van.
jobban jártál mint én mert én a hideg kocsiban ültem egy zseblámpával és leszem hol folyik be a víz, az asszony meg locsolta a kocsit
Mivel járt a motor, így volt benne fűtés.
Plane hogy feloraig ulnom kell a kocsiban mer frissiti az sw-t.
Már nem egészen, csak a múlt héten felvettek hozzánk 3-at és túljelentkezés van pedig nem túl jó a pénz.
Ami letörhet, az le is fog törni - kemény világ ez.
Mondtam,már jó néhányszor elhangzott.Tehát eleve baromság hogy nem merem leírni.
Mi van abban ha leírom?Semmi.
És mi van abban ha nem írom le?Semmi.
Ha ide írok egy htp-t akkor már nem hazudok,vagy mit bizonyít ha leírom?
Szégyellni kellene?Ugyan mit?Nekem az sem okozna gondot ha csak egy öte-ben tevékenykednék.
Mivel nem akartad kitekerni hogy ujra felrogzitsd ott is fog maradni.
egy nagyobb alatet lemezzel ujra felcsavarnam, ha nem torik le.
nekem a csavar még mindig a helyén van a lemez rohadt-szakadt ki
Nekem igen, ha fenn volt fenn is kell lennie, a gond hogy a csavarok berohadtak, igy le is torhetnek.
Nem múlják felül, csak valahogy próbálunk alkalmazkodni - nem pont te írtad, hogy amíg ló volt a max. speed, addig kevesebb volt a baleset? Ahhoz a tempóhoz még valahogy tudtunk alkalmazkodni. Ha mindenki gyalog járna, még kevesebb ütközéses baleset lenne Ennyit tud az agy, nem bonyolult ez...
az astrán zörgött a hővédő aztán ledobtam a gecibe, azóta nem zörög
nekem nem hiányzik
Amig ti szerencsetlenkedtek felrakatam a kipufogo elejet-kozepet.
Holnapra marad egy olajjal feltoltes, gyertyacsere, meg a hővedő lemez a kasznin, nem a dobon.
Es a hatso dob, ott egy tarto rohadt el, es egy csovet kell ra hegeszteni.
Oszt kesz a nagyszerviz, kendacsolas.
Ha nem akad ossze a vezerles ki is porszivozom.