Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mégsem én állítottam valótlant.
De most őszintén: Miért nincs nyitva az a qrva 8-as pénztár?!
ebből már csak az él aki nem vette fel az oltást
kisfiamat is szokta ez érdekelni gyereknapon kint vagytok?
120-al mém az ategó akkor az aktrosz menne 150-el is mert nagyobb
Fordítsd lefelé azt a betonjárdán húzgáld meg, az majd leszedi a régi tömítést, meg felcsiszolja szépen
kínai mézet kell venni azt legalább nem basszák össze a méhek
egyszerű lenne, mert bebaxnak egy mágnest a váltóhoz oszt menne a dolog. Csak erre a hatóság is rájött aztán, ha át van mágneseződve a cucc ahol nem kellene még az autót is lefoglalják néhány országban
2,5 d4d nem volt annyira lusta nekem mindenesetre megdöbbentő volt a tűzoltó autó gyorsulása 60-ig nem tudom kinek intették volna be a kockás zászlót a célnál
Pót nélkül Scania traktort vittünk szervízbe meglepődtem mit tud önállóan gyorsulásban
Azért már az ilyen proace-eket nem hagyják el, max azért előzted meg mert nem volt versenyhangulatban a pilóta. Enyémben 2 literes motor van ugyan annyi lóerővel mint a régi (120) hát a nyomaték sem számottevően nagyobb még is kb. 2x úgy gyorsul mint az elődje Nem tudom mit csináltak a mostani autókkal de az új autók mindegyike ingen fürge lett. Ültem néhányban még rendőrautó skodában is azok is húznak mint az ezüstnyíl
Olyan fejlett, hogy a jó magyar Rába elől -hátul dobfékes
Na azzal lehet száguldozni a hegyekben.
Ja, nálunk.
igazából ezeket a kábeleket lehet bontás nélkül is vezetővé tenni. Itt nem is ez a kérdés. hanem az, hogy van e értelme bárkinek is kockáztatni, hogy a kamion 90 helyett megy 100-110-et? Végül is van valami értelme? Itt valami miatt ennyiben állapították meg a max sebességet. Haver amerikában nyomja csőrössel ott 120-at mehetnek
Itt is bevezethették volna szerintem mindenkinek könnyebb lenne az élete az autók erőfeszítés nélkül tudnák ezt a tempót rakottan a fékezés az kérdéses bár a helyzethez alkalmazkodva ott is lehet erősíteni a rendszert a technikai fejlettség meg van hozzá.
Vízszállító 10 tonna a víz.
Bocsánat, nálunk !
Máshol több.
Vagy kevesebb
Tudom is én
Mert a legtöbb befelé forduló lett, nagyon kevés jár el közösségbe. Anyámékon, apósomékon látom. A fater napi rutinja az összes kurva bolt végigjárkálása, hogy hol olcsóbb a tojás 3 forinttal, de ő legalább mozog és emberek között van.
Az egyik bolt előtt ráadásul össze is gyűlik vele együtt 2-4 másik nyugger és ott bandáznak, de a mutter fél a vírustól mint a a fene, az meg otthon van, látom is rajta.
de van a fele társalgás rólad szólt
szépen halad a festés szerintem idén kész lesz
Na-na, hogy az ember "ismerősöknek" írja le a véleményét, vagy tök ismeretleneknek hisztiznek, az nem ugyanaz.
Képzeld el:

Nagymama a tuskóban a far-háttal:
- miért nincs nyitva a 8. pénztár? Fizetném a Buksinak az ételét...
- mert nincs annyi vevő, tessék kedves néni, fizessen a 6. számúnál
- de én a múltkor is a 8. számúnál fizettem, ahol az a kis szőke-szemüveges kislány volt
- igen, értem, de most akkor sincs nyitva
- de én a múltkor az én kis Buksikámnak a 8. számúnál fizettem a halasat, mert azt jaaaaj, mennyire szereti az én kis Buksikám
- mondom értem néni, de akkor sincs nyitva a 8. számú, tessék fizetni bármelyiknél, amelyik nyitva van vagy az önkiszolgáló pénztárban
- de én a múltkor a 8. számúnál fizettem, most miért nem lehet amikor én a múltkor ott fizettem?
- á, kurva anyád, ratatatata! nesze bazmeg, nem kell fizetned most már soha, sehol!
rakomány kb. 3 tonna víz szerintem
azva baj velük hogy a tudat többnyire beszűkül nem követi a fejlődést majdem mindig az a most ami régen volt
pl apámnak hiába mondom hogy egy utalás legrosszabb esetben is percek és már nincs az ami sok éve volt hogy egy kártya elfogadás néha percek voltak a pénztárnál akkor is az utalás rossz dolog
de ezen kivül egy csomó egyéb dolog is van amiben teljesen más a nézőpontjuk mint ami jelenleg van
mondjuk én nem leszek soha 75 éves szóval nem kell félni hogy idős koromban csúszni fog a szíj, legfőképp azért mert már most megcsúszik
Ugyanez leszel Te is. Már most is hasonló vagy csak nem az emberekhez mész panaszkodni hanem ide

Ugyanolyan hülyék és balfaszok leszünk mi is ha megöregszünk.
én azt nem szeretem a nyuggerekben hogy feltétlen kell beszélniük
pár balesetem volt már ami után gyógytornákra vagy egyéb kezelésekre kellett járnim hát ezek örökké basztattak a semmitmondó szövegeikkel, utána már úgy mentem hogy egy fülhallgató be volt téve aztán csak simán a zsebembe volt a dugó csak hogy lássák hogy mással vagyok elfoglalva, így ha beszéltek nem kellett válaszolnom
Ja, és ahogy hallgattam, hogy mit beszélnek egymás között, úgy éreztem, hogy 50 virológus professzor között töltöttem az időmet.
Ez kizárt, hogy idáig süllyedjek.
Én úgy gondolom, hogy amit ma ott megtapasztaltam, ez lehet az alja azoknál, akik magukról azt állítják vagy hiszik, hogy emberek.
Az, hogy 10% sem tartotta be a kért másfél méteres távolságot, az csak hab a tortán, Nekem volt annyi eszem, hogy a két ajtó közé egyedül beálljak, de a többi sutyeráknak erre már nem volt esze.
Nem kell izgulni, Te is pont ugyanolyan hülye leszel de valószínűbb hogy még rosszabb.
...ja, aki esetleg nem volt még, annak leírom, hogy az oltópontok NEM a szomszéd utcában voltak, hanem UGYANAZON bejáraton bemész, bal egy az egyes számú, jobb kettő a kettes, 8 méterrel utána bal kettes a harmadik, szemben a jobb kettes a negyedik, és így tovább.
Nagyobb rá az esély.