Azt még él se fizetné ki.
Ez nem tíz-húsz millió.
Van egy felelösségvállalás, de nem ő állja a full árát.
Nem is találnának rá sofőrt.
Főleg úgy, hogy a sima sofőrpótlék párezer forint.
Az oltással amúgy semmi baj nem volt, a nyilatkozat meg kikérdezés tök okés, az ment flottul.
A baszom nagy fecskendőt megláttam, meg is fordult a fejemben, hogy biztosan kell-e nekem ez? Az eü dolgozók tényleg jól csinálták a dolgukat.
Nekem május 2 a Sputnik.
Nem lennék a helyében, az biztos.
A sok ember láttán, ilyenkor hajlamosak túlpörgetni magukat és meg is lett a baj.
Még jó, hogy közúton nem csinálta ezt!!!
Pedig itt is az lesz... elértük az önként oltósok limitjét, most jönnek majd, akiket le kell fogni, mint a nyuszikat Kapják majd a lejárt szavatosságú Zenekát mert abból lesz készleten mindenhol
én úgy gondolom igen
bárki mond bármit, ilyen még sosem volt és nincs tapasztalat
az hogy káros lesz-e azt kétlem, bár senki nem tud arról információt mi lesz ha a 6. vagy akár a 8. oltás is benne lesz a szervezetben, már ha lesz ennyi
Azt se tudom, hol vagy önkéntes, annyira titkolod valamiért.
Honnan kellene tudnom, hogy van vízszállítótok????
Én a mienkről írtam.
Erre gondolj, mielőtt beleszólsz egy beszélgetésbe!
Na lehet párologni csira!
egy időben én is sokat oltottam
minden elválasztott kisnyultat be kellett oltani mixomatózis ellen
annyiból volt nehezebb a feladat hogy ők nem kérték, és nem is nagyon alarták az oltást, vagyis inkább erősen tiltakoztak
Tegnap mi is megkaptuk az oltást,de nekem jobbak a tapasztalataim .
17.órára volt időpont.Kb.50-60 ember volt előttünk.Mindenki fegyelmezetten távolságot tartva(nyuggerek is)vártunk a sorunkra.Fél óra mva sorra kerültünk .Nyilatkozat aláirás hőmérés aztán szúrás.Irtózom a tűnek a látványától is de mire észbekaptam már be is oltottak.Kb.15perc várakozás után már jöhettem is ki.Következő adag május 15.
Szóval én jó oltópontra kerültem?Le a kalappal az egészségügyi dolgozók előtt!
De a postán sincs nyitva az talán, ahol a múlt hónapban feladta lehúzós csomagküldős szolgálatnak a csekket, mert állítólag benne van a szerencsés 10 kiválasztottban.
Anyósom havi kettő csomagot biztosan rendel és kap a tarsagó nevű köpedéktől, szerintem a nyugdíja 20-25%-t biztosan erre bassza el. Amit kap, használhatatlan szarok, odaadja a lányának, az meg hordja a lakásba fel, míg egyszer megmondtam az asszonyállatnak, hogy kap 20-30 percet, addig felöltözöm, és megiszom a kávét, és elkezdem lehordani a szemetet.
Akkor nagy része eltűnt, de a csomagost mindig látom a kamerán, amikor visszanézem.
A legnagyobb baj nem is ez, mert ez legfeljebb csak idegesít, a baj az, hogy ezek még közlekednek, elég sok belőlük 1,5 tonnás vasakat vezetnek emberek között.
Ez nem tíz-húsz millió.
Van egy felelösségvállalás, de nem ő állja a full árát.
Nem is találnának rá sofőrt.
Főleg úgy, hogy a sima sofőrpótlék párezer forint.
A baszom nagy fecskendőt megláttam, meg is fordult a fejemben, hogy biztosan kell-e nekem ez? Az eü dolgozók tényleg jól csinálták a dolgukat.
Nekem május 2 a Sputnik.
A sok ember láttán, ilyenkor hajlamosak túlpörgetni magukat és meg is lett a baj.
Még jó, hogy közúton nem csinálta ezt!!!
Képzeld el, ha még+ nem nem lennének és ráadásul olyan emberek ülnek ott aki nem oda való lenne.
http://youtu.be/Q2fzhtuZbdY
bárki mond bármit, ilyen még sosem volt és nincs tapasztalat
az hogy káros lesz-e azt kétlem, bár senki nem tud arról információt mi lesz ha a 6. vagy akár a 8. oltás is benne lesz a szervezetben, már ha lesz ennyi
Végülis mi is kisérleti nyulak vagyunk?
Honnan kellene tudnom, hogy van vízszállítótok????
Én a mienkről írtam.
Erre gondolj, mielőtt beleszólsz egy beszélgetésbe!
Na lehet párologni csira!
Nem, hanem hogy nálatok 10m3 a víz.
Máshol nem biztos.
Vagy te úgy gondolod hogy az ország összes vizibusza ennyit cipel?
minden elválasztott kisnyultat be kellett oltani mixomatózis ellen
annyiból volt nehezebb a feladat hogy ők nem kérték, és nem is nagyon alarták az oltást, vagyis inkább erősen tiltakoztak
17.órára volt időpont.Kb.50-60 ember volt előttünk.Mindenki fegyelmezetten távolságot tartva(nyuggerek is)vártunk a sorunkra.Fél óra mva sorra kerültünk .Nyilatkozat aláirás hőmérés aztán szúrás.Irtózom a tűnek a látványától is de mire észbekaptam már be is oltottak.Kb.15perc várakozás után már jöhettem is ki.Következő adag május 15.
Szóval én jó oltópontra kerültem?Le a kalappal az egészségügyi dolgozók előtt!
Az nem is technika.
Szégyen.
Nálunk az is csak 10 tonna!
De tudjuk már, nálatok az is több
Anyósom havi kettő csomagot biztosan rendel és kap a tarsagó nevű köpedéktől, szerintem a nyugdíja 20-25%-t biztosan erre bassza el. Amit kap, használhatatlan szarok, odaadja a lányának, az meg hordja a lakásba fel, míg egyszer megmondtam az asszonyállatnak, hogy kap 20-30 percet, addig felöltözöm, és megiszom a kávét, és elkezdem lehordani a szemetet.
Akkor nagy része eltűnt, de a csomagost mindig látom a kamerán, amikor visszanézem.