Egyszerűen meg lehet választani az ártalmasságát tekintve a többihez képest (és egymáshoz képest)
Amikor a doki operálja az agyadat, melyik hatása alatt álljon?
- cigi
- alkohol
- drog
- kávé
Úgy gondolom, ezzel elég sok vitának a végére pontot lehet tenni, amikor az lesz a probléma, hogy a problémának az igazán kellemetlen hatását saját magunkon próbáljuk ki. Akkor általában minden ilyen vitában elválik a szar a májtól.
Ja, állítólag van édességfüggőség, meg szexfüggőség is, ezeket is bele lehet számítani a sorrendbe, hogy minek a hatása alatt operáljon az orvos.
Mert számomra hiteles emberek beszéltek róla.
De vagyok ezzel így, a földet sem láttam kerekenek, meg azt sem, hogy a Nap körül forog, az atomokat sem láttam és mégis elhiszem, hogy léteznek.
Így meg pláne. Van kamionos barátom, az is ezt mondja amúgy, meg azt, hogy a mai fiatalok irgalmatul balfaszok, még attól is jobban, mint amilyenek ők voltak fiatalok.
Szerinte a fele iszik is.
20 percig ültem járó motorral az udvaron a fidesz-színű rettenetben.
Azt írta a kocsi a tableten, hogy van elérhető szoftverfrissítés. Indítsam be a motort, és várjak türelemmel. 10 perc volt míg letöltötte a saját 4G modemjével, újabb 10 perc mire települt. Addig nem szabad leállítani a motort, mert 5 perc után minden fogyasztót kikapcsol - rádiót hallgatni sem tudsz "csak úgy" a parkolóban.
amúgy meglett hol ázik be az astra nem a tetőcsomagtartó sínnél hanem végig a díszléc akatt
elfáradt a 2 lemez közti kitöltőanyag és elég jól megrepedezett
itt azért literszám folyt be a víz azért volt mindig ázottkutya szag bent
opel sosem kop el csak megrepedezik
van olyan ismerős aki olyab hajnali 3 fele indul aztán este 6 kor ér haza ebből van neki kb 2 óra rakodás a többi vezetés több koronggal 1500as órabérrel
nem minden nap de nem is heti 1x
azért nem mindenki félős
Amikor a doki operálja az agyadat, melyik hatása alatt álljon?
- cigi
- alkohol
- drog
- kávé
Úgy gondolom, ezzel elég sok vitának a végére pontot lehet tenni, amikor az lesz a probléma, hogy a problémának az igazán kellemetlen hatását saját magunkon próbáljuk ki. Akkor általában minden ilyen vitában elválik a szar a májtól.
Ja, állítólag van édességfüggőség, meg szexfüggőség is, ezeket is bele lehet számítani a sorrendbe, hogy minek a hatása alatt operáljon az orvos.