Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked? Nem is neked írtam. Szóval neked sehonnan.
Én is a tapasztalatot írtam, csak én hoztam egy idegen tűzoltóság példáját is.
De ne kamuzz!!!
Akkor megválaszolnád nekem, hogy hol önkénteskedsz?
Ha már kérdezz felelek van
És azt nekem honnan kellene tudnom, hogy te mire gondoltál???

A Bronto Skylift kezelési könyvében 110km/ óra a megadott végsebesség.
Kéklámpa nélkül 85km/óra, kéklámpával 100km/óra.
És ez tapasztalat, nem papir.

Na ennyit, hogy mennyit jelent, hogy oda mi van írva.
Remélem kimerítő választ kaptál???
Te is átsiklottál a kérdésem felett. Mit szolsz a pomázi atego végsebességéhez?
Melyik atego?
AT-AT2 4000.
Akkor most várom a te válaszod.
A google a barátod
De várjuk a fényképet amikor száguldozol!
Kamecki önkéntes!
Melyik Atego???
Nem figyelsz mit kérdeztem.
Illene tudnod, hogy több van?
És én nem ismerem az autókat?

Hamarabb szabadulsz, hidd el!!!
Egyikre sem. Amelyiket kell azt ismerem, amelyiket nem kell az egyrészt nem érdekel másrészt tőled téves infót kapnék ha a 105ös tíltásból indulok ki. Szóval kösz, nem kell a tudásod.
Nem papoltam semmit. Csak elmondtam hogy valótlant állítasz. Én az autóról beszéltem, nem magamról.
Írtam hogy nem ott vagyok. De látom a szövegértés nem igazán megy.
De megkérdezem mégegyszer. Ha ötp-n lennék akkor mi változna? Te ugyanúgy nem lennél tisztában a sebességgel. Ha én nem is lennék tűzoltó, te akkor is rosszúl tudnád.
Pont erről beszéltem, a saját tudatlanságod miatt elkezdtél engem degradálni és igyekszel minél negatívabb színben feltüntetni. Ez a te szegénységi bizonyítványod.
Elvileg a több fizetés Végülis többet tud dolgozni mint aki betartja) miatt csinálja aki csinálja és nyilván abban bízik, hogy sosem bukik le. Pl. mikor legutóbb munkát kerestem volt olyan cég ahol a hirdetésben úgy volt, hogy az aetr maradéktalan betartása van a főnök meg személyesen már azt mondta, hogy ha az idő lejár akkor van pár plusz kártyája és azokkal kéne tovább menni.......ott rögtön felálltam és leléptem, de ez azért már ritka, túl nagy a bünti amit a cégek sem akarnak kifizetni és persze a sofőrök sem.
Persze, hogy van, a régi szerint 6 havi átlagkereset fele volt, ezt emelték a 4 havi átlagra.
Azt az egyet se ismered, amit egy héten egyszer lemoshatnak veled.
És te papolsz itt, hogy mennyivel mész, bohóc?
Melyik autóra vagy kíváncsi google király???
Akkor csak az vagy.
Ahhhha, azért nem írod le, hogy hol nyomorogsz
Hallgass a barátodra kamugép!
Én már kértelek.
Hamarabb szabadulsz!

Rögtön ugrottál, amikor a vízszállítóról írtam.
Na akkor ez hogy is van?

"Az Atego 16 tonna."

Melyik te önkéntes???
Mert illene tudnod, hogy több van!
Ne az önkéntes laktanyából indulj ki!
De pont annyira érdekelt, mint te.
Ezért nem szabad osztani az észt mert saját törődbe dőlsz bele!
De kapálózz még!
Hát elég hamar átment támadóba. Vajon miért? Rájött közben hogy igazam volt, és próbál mindenféle hülyeséggel degradálni.
Akkor sofőr voltál amikor jogsim sem volt? Annál nagyobb szégyen hogy nem vagy tisztában a magyarországon rendszeresített tűzoltóautókkal.
És nem, nem önkéntes vagyok. De ha az lennék akkor mi lenne? Tudod mi lenne? Az hogy egy önkéntes jobban ismeri az autókat mint te.
Hagyjad, néha jobb ráhagyni az emberre a hülyeségét. Pláne ha agresszívan próbál terelni
Nincs miben dűlőre jutni. Valótlant állított, csak ezt nem képes elismerni. A pomázi atego csak egy pl volt a sok közül. Ennyi most meg már simán jön azzal hogy ő mióta tűzoltó meg hogy én önkéntes vagyok, ami nem igaz, de ezt hajtogatja.
Vagy ahogy Pista írta, kamecki az egész csávó.
Legalábbis ahogy Ini írta, a zártosztályra.
Neki nincs.
De gyorsan tud menni