Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt azért te sem gondolod komolyan ! Nagy szerencséd hogy nem szenvedsz semmilyen betegségben ! Annak idején az orosz fogságban lézengő nagyapáink sorsa sokkal kritikusabb volt mint egy daganatos betegséggel küzdő emberé , és ott is az élni akarás volt erősebb , legalább is abban aki nem adta fel hogy valaha is haza kerülhet !
Az alábbi esettel kapcsolatban a legszomorúbb az , hogy azok az emberek hagyják cserben az áldozatot akiknek egész életében a kenyerét előteremtette ! Hát milyen rendőr az aki vállat vonva kihátrál a munkaköre elől , feladja , magára hagyja azt aki az ő megélhetését biztosította egy életen keresztül , aztán az állam is magára hagyja , ha viszont az emberek saját kezükbe vennék az igazságszolgáltatást , akkor a törvény teljes szigorával csapna le !
Egy dolgot ne felejts , ezek a skandináv emberek nem fognak éhen halni mikor ezt a falut kivégezték , és a nagy számok törvénye szerint a te kapudig is elfognak érni , és hidd el , ott sem fognak csengetni ! Csak idő kérdése , és hogy meddig engedi ezt a kormányunk ! Márpedig szerintük skandináv bűnözés nincs , és így szándék sincs véget vetni annak a fosztogatásnak amit véghez visznek !
Ennyi! Kell a rabszolga a túlvilágon....
Nincs sok értelme a reddőröket basztatni ezzel. Le is szarják. Azt magában sem értem, higy ha valaki hetekre otthagyja a házát egy ilyen retek környéken, miért nem visz oda valakit addig. Akár pénzért is. Vagy vitetné el a cuccait. Vagy valami. Nem tudom. Ilyenkor sokat nem tehetsz.
Mindamellett, ha rákos vagyok, és az orkok így kibasznak velem, akkor nincs sok vesztenivalóm, magammal viszek ahányat csak tudok...
Azért akkor kisebb volt!
Azt mutatják a kezükkel,hogy milyen magas a bűnözési ráta.....
http://www.warrelics.eu/forum/...
Erre elég nyomós esély van! De azért lehet, hogy erősen néznek majd!
Rendőrség.... Ezzel az erővel szólhatsz egy deltásabb közmunkásnak is....kb.annyit fog elintézni
Meg kell neki adni a kamu-hirdető címét! No meg a rendőrségnek is ! Hadd legyen egy kis dolguk.
MIt teszel, ha jelentkezik a motor tulaja?
Még van olyan aki bedől az ilyeneknek...
Sziasztok.
Van egy banda vagy egy személy,motorokat hirdetnek a képesmotor.hu oldalon a vevöket átveri az a szöveg hogy angliába vitte ki a motort és hogy magyar papiros stb elküldték neki a pénzt és motor nem jött.lehet hogy a motor tulaja nem is tud róla hogy az ö motorjával csalják ki a pénzt az emberektől.fogjunk össze és keressük meg ezt a motort.Hátha rá ismer valaki.
Az igen.
Nem érdekel tied szerszám
Az milyen mert az enyém szerszám.
Kazánkovács
Jó napot mindenkiNET!
szakma nőgyógyász vagy virágkötő?
Sziasztok!tudnátok segíteni hogy Aprilia Atala Hacker robogón hol találom konkrétan az alvázszámot?
Sírva fakadnál...
Van köztük eladható, de nem mind...
Ha kell beugrós cserekuki szójjá.
Így így így
Még együtt dolgozni is épp elég velük...