, hogy alakítsunk egy sm üzifal pártot. Mivel itt egyébként is mindenhez IS éstünk
mint amit a most regnáló kormánypárt
és nem kokózunk, meg qrvázunk
Már, hogy egyébként igen csak nyílvánosan nem
Én elvállalom a FŐNÖK szerepet
így már meg is értem, hogy az emberek, akik visszavágytak az általuk ideologizalt nosztalgikus kommunizmusba.... meg is kapták.... de így, ebben a szellemben ez mar belefér
ez ráadásul, miután a jobboldali értékrendek kihaltak és szabadon értelmezhetők egy libsi neokommunizmus. És minden a helyére került....
Ugye nem baj, ha én inkább jobboldali maradok, mint neokommunista legyek.....
de ami késik nem múlik
100 an dörömböltek a képviselőtestület ajtaján, hogy adják ki a pernahajdert. Rendőröknek kellett megvédeni., leköpdösték lincs hangulat volt.
Hogy a picsába állnál ki hétről-hétre nap mint nap az emberek elé akik mind végigélvezték a szexvideódat?
Hogy mennél szalagokat átvágni iskalaépítésnél, útavatónál? Hogy mennél óvodákban gyerekek fejét simogatni és előadni, a faszagyereket. Egyáltalán, hogy mernél bárki elé is kiállni és hinteni az igét? Azt az igét amit két lábbal tapostál a sárba mindenki szeme láttára?
Ez a képmutatás
Ha te kérdeznél engem én is tagadnám sőt még ki is kérném magamnak, hogy hogy képzeled.
Akkor mi már ketten benne vagyunk nagyjából abban a 3 %-ban a 100-ból akik ilyet nem csinálnak
Hogy milyen beteg az emberek 97%-a
Most mond meg INI
azért jó párszáz évvel megelőzte a korát, most standup komédiának hívják nem magyarul
hofi idejében simán csak humoristának hívták ezt a művészeti ágat
ha nem kell beszélni vállalom, egy bazi nagy üzenőfal legyen a tróntermben, meg alám egy fasza kanapé
drogokról lejöttem már, italt is abbahagytam szóval nem kerülök sokba
ja és valami fasza szamurájkard is kellene hogy ha valaki nagyon idegesít fel tudjam vágni