meg feltételezgetünk
az konkrétan leírja mit takar.
a csűrcsavar meg onnan kezdődik, hogy ki hogy értelmezi. na ezért lehettek a börtönkifizetések is.
csak lózungok
Legfeljebb az igazságérzetetekhez lehet némi köze de a joghoz aztán semmi a világon.
sajnos bár mennyire szeretném
én ezt a legnagyobb erőfeszítésem ellenére sem mondhatom el róladtok
de én már rég lezártam volna de látod ezek reagálásra késztetnek
Bár lassan magukra hagyom őket a marhaságaikkal
teljesen reménytelen esetek veled együtt
menthetetlen
te pl tudsz önálóan táplálkozni? mert belőled sem nézem ki
Ti, hogy a jó istenbe usztátok eddig meg az életben maradást ennyi ésszel?
ügyes
száj becsuk étel lenyel
nagyon jó
Ismételjük
mondtam már, hogy engedd el... igazad van, de nem éri meg érveket felhozni, mert nem jut el a tudat szintjéig
Az már egy eleve feltételezés
Vagy tudott róla(ezt kell bizonyítani az ügyésznek) vagy nem(ezt meg az ügyvédnek)
meg,hogy mi mi után következik egyáltalán
hogy működig az "igazságszolgáltatás"
Ilyenkor ígérnek neki fűt fát, aztán az az ijedt ember szépen tolba mondja nekik a valóságot mert a gennyládáknak meg elhiszi amit mondanak. pedig tuidni kellene ahogy vádat emelnek ellene a rendőröknek akik kihallgatták és vallomásra késztették már nem sok szerepük van a történet folytatásában. Esetleg valami okból kifolyólag tanuként ők is meghallgathatóak.. és pont szvrnak rá, hogy mi fog történni a delikvensel. Nekik a lényeg,hogy vallomásra bítrják ami alapján vádat lehet emelni ellene. Ha az ügyészség vádat emel akkor a nyomozati szakasz sikeresen lezárva ennyi.
Egyetértek és tényleg ötszőr leírtam ugyanezt. Azért mondtam, hogy nincs tanu nincs bizonyíték vallomás van
Erre meg azt írtad, hogy vallomás nemcsak a bíróságon van
Nem is értem,hogy raktad ezt össze fordítva pedig viszonylag egyszerű
(bár kétségtelen kell némi értelem hozzá nyakon felül)
hiszen ezt az alperes nem is tagadja, hogy ezt a pénzt elköltötte
Ettől nem bűnös. Bűnös akkor lenne ha minden kétséget kizáróan lehetne bizonyítani azt a tényt,hoy tudott róla,. hogy nem fogy a pénzu a számláról és tudatosan ennek a füöggvényében költött pénzt róla.
Ez kb. akkor állna meg, ha a nyomozók ellátogattak volna abba a kocsmába ahol fél éven keresztül minden szerda este az össze betérő vendég vendége az ipsének egy kör erejére és ha kérdezik mitől ilyen vastag akkor fenhangon tájékoztat mindenkit a birtokában lévő csodakártyáról
Ha ezek közül be tud hívni a rendőrség tanunak néhány alkeszt aki hajlandó is a faszi ellen vallani akkor már nem kell azt, hogy önmaga ellen valjon elég a kocsmai szefósok tanuvallomása
és nem is kellett.
még ha helyileg EU is, eléggé balkán. Ott azért megy a kp. mert a kártyával nem lehet csalni. Még osztrákiában is találkoztam olyan Bookingos szállással, ami nem kért kártyát a foglaláshoz, ill. nem vont semmit - utólag ott fizettünk juróban, és elengedte az IFA-t
meg gondolom lófaxt se vallott be
de pont ezek miatt erőltetik a kártyát mindenütt.
Sztem már te vagy a vicc topik