Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyerek egyik haverja diplomával elment osztrákba mosogatni
heti 6 nap munka minimum 12 óra
a heti 1 nap szabadján meg kb nem csinál semmit mert ereje nincs pl sielni menni
ilyen munkarenddel és költéssel itthon is lehet sokat keresni
mondjuk idén már szakács segéd lesz nem mosogató annyira már megtanult németül szóval most kicsivel több a pénz
de májustól októberig nem talált kint rendes melót mert albérlet kb lehetetlen ennyi időre, panzió meg vitte volna az összes pénzt
most idén viszi haverját(mosogatni)és abban bíznak nyáron lesz valami panziós hely amit ketten ki tudnak venni olcsóbban és nem kell hazajönni
ebből csak annyit értettem, hogy csúnyán beszélt a népszámlálóval 😅
Mifele titok?
Nem,nem nezek utana.....
nos miért bukott meg? Mert, hogy ez sem magyarul beszél(kezeit széttáró)
A kis betűs részben rejlik a titok 😉
Mennyit kell ahhoz keresni havonta? Mennyit kell félretenni havonta?
nem megodhatatlan
egy átlagos csalátban felnőtt fiatal 35 éves előtt meg tudná oldani, de akár még előbb
persze lenne némi lemondás nem lenne 650 ezres ájfón meg 400 ezres hétköznapi outfit.....
most hogy adókedvezmény van 25 évesig a többsége akár addig is össze is jönne
Vegulis,nem kotelezo se felvenni a 3% ost,van a piacon 8% is is.🤣

Nomeg lakast se kotelező,adnak ki alberletet sokat.🤔
Vegyen most valaki 40 évesen saját házat!!! A 3% hitel nélkül! 😂
nekem több ismerős is volt aki örökké el volt szállva milyen fasza kint
aztán csak hazajött szinte mind még az is aki 10 évvvel ezelőtt is 3000euro felett kapott kézhez
aztán annyit elértek hidy 40-50 évesen tudtak egy lakást venni és dolgoztak valami helyen
állítólag lesz majd nyugdíjuk kintről is mert a minimum évet megvárták
Azok meg is érdemlik!!! Barátom, unokabátyám 15 éve vannak kint. Ha ugyan annyit keresnének itthon, ami kizárt, akkor se jönnének haza. Természetesen többszörösét keresik, és az életszínvonal is meghatározó számukra.l Ezért nem vesszük egy kalap alá a külföldön dolgozókat! Van ilyen is, olyan is.
sokat mesélt mennyi a fodtás műkörmös meg ilyenek
meg azt is hogy egy húzósabb hétvénén simán el lehetett volna költeni a havi fizetését
aztán megunta hogy csak úgy van magában aztán amikor kezdtek az angolok baszakodni a eu kilépéssel akkor hazajött
most valami rehab intézményben gazdasági vezető aztán így is jut zseton mindenre is
bár itt nincs lakbér mert öreganyánk házát megvette jó áron aztán azt újítgatja fel
Ez nagyon tipikus... legalább négy-öt ilyen ismerősöm van. kimegy, jön a duma, hogy mit tudom én hányezer eurót keres, aztán kiderül, hogy 500 eurót nem tudnak havonta félretenni 🙁 aztán három év után hazajönnek egy használt kocsival, mint elért eredménnyel. Igazából az keres, aki ilyen droidokat közvetít 🤔
elbasztam
1200 volt a lakbér, és külvárosi lakbér, igaz nem tengerparti alja helyen
Az órabér csak egy tényező a sokból,kérdés hogy mennyi a kenyér,mennyi egy autó fenntartása,mennyi a víz a villany.....
unokatesóm kint volt évekig 1400 font fizu lakbér meg 1400 font
igsz ebbben minden benne volt fűtés villany minden
hárman béreltek egy lakást úgy maradt meg egy kis pénz
de a végén hazajött mert annyi pénze itthon is marad mint ott
és bármennyire hihetetlen itt kevesebb az idióta mint londonban
hazzánk képest nincs romokban, jól elvannak a 12 fontos minimálbérrel (6000Ft/óra).
Ebből látszik, hogy fogalmad sincs hogyan néznek ki az alkatrészek.
"Mindig tudom mit akarok vacsorára, ha 5 percet mondok hogy kész leszek, 4 perc mulva kész vagyok, és ha azt mondom hogy nem haragszok, akkor azt tényleg úgy gondolom..."
https://youtube.com/shorts/P5O...
Mikor Labour (munkás) párt politikusa kopoktat be az ajtódon (akiknek többek között köszönhetöen a UK romokban van):
https://youtube.com/shorts/8d1...
sok hülye menjen a németekhez majd sírva jön haza!
co pisztollyal próbáltuk olyan nyomást ad amit te teniszlabdával sose érnél el még ha brucelee vére kering az ereidben akkor se
aztán nem nyitotta
jó teniszlabda kérdése (KEZEIT SZÉTTÁRÓ)