hogy mennyit kell keresni azt nem tudom. Egy lakás átlagosan 35 misi itt vidéken. Ha 10 év alatt kell félretenni a pénzt havonta 300 ezret.
Persze ennyire nem egyszerű a matek mert 10 év múlva az a pénz lehet csak a bútorokra elég 😅
Na de van ilyen egeszseg meg olyan egeszseg?
Nalam a 100% az olyan, hogy minden tuti, vérnyomas, labak, kezek, szem, mirigyek, prosztata, izulet meg minden. Azt nem vagom, hogy 100% kiveve a ize meg az ize.
Igazad van. Sajnos az én szüleim becsülettel fel neveltek., de anyunak kb 4 súlyos betegsége van, apu 100% rokkant.
Tisztelem, becsülöm, segítem őket, amíg egészségben élnek!!!!!!!!!
Ez a minimum amivel meg köszönhetem, amit értem tettek.
látod itt az ego még annak megértését is blokkolja amit írok, hát még ha végre is kellene hajtani 😂
ezért van az hogy az emberek többsége sír hogy milyen szar az élet
és most vonatkoztassunk el a társadalom 2 szélén lévő emberektpl mert aki csöves cigó családban született 8. gyerekként annak sose lesz háza 35 éves kor alatt tisztességes jövedelemből, és akinek a szülei bármikor alátehetnek egy bármekkora házat annak is könnyű játszani a nagymenőt
itt átlag családról van szó aki tudja járatni a gyereket minimum középiskolába, eueknek jelentős többsége össze tudna szedni egy fél házat/lakást akár 25 éves korig is
Az én asszonykámnak is el kellett menni dolgozni 2 munkahelyre. Ahogy én se a tűzoltó fizetést várom. De nem okoz neki nehézséget, ahogy nekem se, mert a munka nem szégyen .
Egyébként aki itthon sem halad az ötről a hatra, az élhet bárhol!
Minket így neveltek.
Fiam barátja is magasan kvalifikált programozó németben, keres is jól, csak az a baj, hogy menő kertvárosi részen házat bérelnek, kislánya magániskolába jár, aztán mégsincs az a pénz, ami elég lenne... most asszonykának is el kellett menni dolgozni 🤔
A srác egyébként benne élve nincs túl jó véleménnyel a mai liberális Németországról 🙁
Nem kell félretenni,amit albérletre fizet,fizesse hitelre.Egyébként mit sírsz,a seggemet a földhöz verném ha annyiért tudnék ingatlant venni mint amennyiért felétek van
Azt mondta a csaj, hogy oramutato jarasaval ellenkezöleg kerüljön, és közben meg oramutato járásával megegyezöleg kellett volna a vizsgalap szerint...utána persze letagadta, de a felvételen ott van...
ez a lényege
25 éves koiráig úgy él mint amikor gimnáziumba járt
ez +7 év ami igazándiból a szülőknek se megtethelő és a gyerek se él szarul
de
ezt nem engedi meg az ego
és 40 évesen lehet sírni hogy milyen szar a világ mert sosem lesz lakás
felénk egy melós kap 400 felé adó nélkül
az 400x12x7= közel 35 milla
heti 1 nap túlórával megvan a munkábajárás a sziget jegy meg pár apróság
apuci anyuci meg ugyanúgy eteti mind iskolás korszakban
az 50 ezer egy munkanapra(gondolkodós) Ott azért a pénzért mit kapnak? 22*50 ezer 1,1 millás fizetés. Mennyi az albi az élelmiszer vagy egy fodrász? Jut pénz étterembe elmenni?
Persze ennyire nem egyszerű a matek mert 10 év múlva az a pénz lehet csak a bútorokra elég 😅