Urak! Help!
Fzs1000 Fazer-hez szívócsonk gumikra lenne szükségem, bontottba vagy utángyártottba! Lehet egyesével rendelni vagy csak szettben?
Ha valaki már végigtaposta ezt az utat, annak megköszönném a segítségét
Az enyém az aggódását megoldotta egy életbiztosítással amit rám kötött úgy, hogy Ő a kedvezményezett.......mosolyogva készíti elő alkalmanként a motoros ruhát és tervezi nekem a gurulásokat.
Köszi a tanácsokat. Nem csak a kihasználatlanság miatt akarom eladni egyébként a motort. Történt néhány hete egy közúti haláleset a családban, ami miatt az asszony retteg, ha motorra ülök. Nagy lemondás ez nekem, de többet ér az ő nyugalma, mint nekem az élmény (és igazából főleg a közlekedési praktikum), amit a Fazer adott.
Egyelőre marad viszont a DRZ, azzal azért a határban továbbra is el tudok bogarászni...
Egyszer azért még biztos lesz utcai motorom...
Ha elfogadsz egy tanácsot, előbb leírsz minden szépet, majd a végén közlöd, hogy a "motor esztétikailag nem tökéletes, de korának megfelelő állapotban van", vagy hasonló. Sőt, nem tudom, milyen hibája van, de létezik ez a framing effect nevű pszichológiai dolog. Egy-egy dolgot lehet nagyon sokféle köntösben tálalni és teljesen más benyomást kelt az emberben. (Pl. hírek fejlécében: ISIS szexrabszolgák kiszabadítása közben meghalt 15 katona vs. Az Amerikai Hadsereg felszabadított 50 ISIS szexrabszolgát. - mindkettő igaz) Csak kis apróságok, de ha egy termékből sok van a piacon, különbséget tud tenni egy jó leírás.
Motoroztam egy (vélhetően) utolsót, jellegzetes Alföldi tájakat bejárva.
Ha nem huzol le semmit meg szét akkor ugyan úgy kap mindent csak nem a helyén van a tank.Be lehet nyugodtan.Amúgy tényleg ha be van dugulva az ember orra és elkezd motorozni akkor kidugul, ezt én is tapasztaltam!
Ha kiakasztom a tankot, es felhajtom - egyeb csoveket nem piszkalva -, akkor be tudom/lehet/szabad inditani a motort? Holnap megvizslatnam a tank alatti sipakolast, ha ez igy mukodik.
Kesz vagyok toletek. Amugy. a nadragom zsebe ki van tomve papirzsepivel, minden egyes buko felvetel elott orrfujas. A kovetkezo sisakom nyithato lesz. Orrfujas es szemuveg egyutt szivas. Csak azt olvastam, a zart biztonsagosabb mint a nyitott.
Fzs1000 Fazer-hez szívócsonk gumikra lenne szükségem, bontottba vagy utángyártottba! Lehet egyesével rendelni vagy csak szettben?
Ha valaki már végigtaposta ezt az utat,
néha amúgy nem lenne rossz, de nehéz terepen akkor se mennék ezzel a döggel.
Egyelőre marad viszont a DRZ, azzal azért a határban továbbra is el tudok bogarászni...
Egyszer azért még biztos lesz utcai motorom...
Amugy a honda bent van a raktarban tarolva,a masik meg miszlikben varja a cuccait.
szerintem ma én is előveszem
Motoroztam egy (vélhetően) utolsót, jellegzetes Alföldi tájakat bejárva.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzs_600_fazer-10774136
Hátha valakit érdekel http://www.jofogas.hu/fejer/Gaerne_uj_motoros_csizma_vizallo__57319754.htm csizma eladó :)
Eladó még egy 38-as piros Gaerne is az is ugyanennyi lesz, a nevem alatt Jófogáson nemsokára megtaláljátok! :)