Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, hogy úgy. Igen, így világos. Eladtak már egy valag kínait errefelé, mindegy is, hogy Kove, Voge vagy Benelli.
A kínaira. A kovid is onnan jött állítólag.
Mire célzol? Az edvencsőrbájk-dilire vagy a kínai motorokra? :)
Látom hogy ez is terjed mint a kovid.
Bakker, nagyon tud ez a jahama, már 1955-ben önvezető rendszere volt.. 😁
Meglesz
Persze aztán lehet, hogy hazaérve a kulcsom már nem nyitná a bejárati ajtót.😸
Ha esetleg beszélsz vele, rákérdezhetnél.
Inkább az Öreg Cicát. 😺 (persze csak ha a kigyúrt állatnak sincs ellenvetése)
...legfeljebb ha nem találunk, felül mögéd Csövi 😁
Ui: Kátyát lehet, rá tudtad volna beszélni 🤣 fel is jöhetett volna egyesével kiengesztelni bennünket a rossz lift miatt 😄
Amikor a legutobb szo volt rola ( ugy 3 honapja asszem, amikor meg 2.7 Mft volt az ara) azt mondta, minden megvan hozza.
Láttam az eredetvizsgálós képeken, hogy a gyári(?) kormány volt rajta és szélvédő. Arról tudsz valamit? (szélvédő jó lenne)
Megértem, ex-tekercselő vagyok.😺
Sajnos egyelore "koszonjuk, majd ertesitjuk" a helyzet. :) a szuk keresztmetszet a tekercseles. Az lehet 3 munkanap, de lehet 10 is.
Elolvastattam vele amit tsanyival írtatok, és két napot adtam neki a qrvaőszinte válaszra.😸
Ezt kérdezem tőle már jó ideje, azt is elmondtam hogy nincs semmi baj azzal, ha már nem akar jönni, nincs kedve hozzá, megértem, csak akkor tudjam hogy hogyan alakítsam a motoros terveket. (meg azt is mondtam néha, hogy biztos lesznek fiatal, kemény cicis jelentkezők a hátsó ülésre, akár több napos túrára is, ha esetleg csak azért jönne velem, hogy ne legyek egyedül, de mindig kinevetett😹.. Szóval a jövő évi túrán kell nézni valami jobb olasz csajt a GTR-re egy pár kép erejéig, hogy súlya legyen a szavamnak😺)
Generátorból láttam olyat, ami már körben ilyen fekete volt, ez még egész jó.😸
Mivel látom hogy az alkatrészek jelenleg távolabbra esnek az eredeti beépítési helyüknél, így az esetleges holnapi megtekintés elképzelését is távolabbra helyezem.😸
Pont ezt akartam írni csak nem ilyen finoman. 😁 Ezen hamar túl lettem az első közös motorozásunk után mert nem kifogásokkal élt hanem simán megmondta. 😅
Azért egy ilyen motor biciklire hátra az utasnak fölmászni - a sofőr meg a kurva nagy dobozok közé - valóban kihívás.
És az nem lehet, hogy már nem is igazán akar motorozni? csak nem meri neked megmondani, mivel te szeretnél? helyette inkább kitalál ilyen mindenféle indokot 🤔 az enyém is felült mögém 30 éve, most meg egyáltalán nem akar, azt mondja, most már fél, meg a forgalom is sokkal nagyobb, mint 30 évvel ezelőtt volt.
Azért legyünk őszinték: hátul a pricssen ülni nem nagy élvezet motoron.
Hát ez a generátor már elég
- blacki 😁
Igy legyen otosod a lotton. Ok es okozat. A szabalyzo erosen kinainak latszik.
Ujra lesz tekerve plusz Solvart.
egybként cruiserre felmászni hátra csak az szeretne, aki még nem rúgta szét a háttámlán a sípcsontját 😅
Nehéz felmászni?? Van az a vicc, hogy "Sosem csináltam a férjemnek ebédet, mert nem kelek fel hajnalban főzni. Egyik nap külön vitt evőeszközt mert az a kedves munkatársnő direkt főzött pluszban neki. Azóta ötkor kelek és csinálom." :D Lehet motiválná, hogy "az új kis titkárnő a múltkor felpattant rá könnyedén, nagyon tetszett neki!" :D
Értem, az asszonnyal csak annyi van, hogy nem akarok úgy járni mint a GTR-rel, mert ő küzdött a legjobban hogy ez legyen, ne a Bandit. Aztán egyszer sem jött velem sehova, még itt a környéken sem. Én meg azért nem akarok egy nehézlöveget venni, hogy utána megint csak én járjak vele. Fogalma sincs róla hogy milyen, egy VS700-on ült mögöttem egy kanyarnyit, kb. 25 éve. Azon kívül a keleti szektort, meg azokat ismeri amik voltak eddig. Régen az FZR hátsó ülésén (még a gyárin!!) is elüldögélt Pestig meg vissza, utána még jött velem ide-oda (Pap sziget 2011-ben) aztán a GW-gal voltunk itt-ott az országban, de amikor azt eladtam, onnantól sehova. (egyszer ült itt a faluban a Hexagonon a boltig, meg vissza)
Az ilyesmi a saját bevallása miatt azért lenne jobb (GW, cruiserek) mert alacsony az ülése, könnyű felszállni, nehezen tornázza fel magát már a GTR-re is, főleg ha fent vannak a dobozok. (ezt megértem)
Erre mondja, hogy egy ilyesmivel még elmehetnénk az országban ide-oda 1-2 napra, de messzire és másra nem vállalkozik. (csak nekem továbbra is vannak kételyeim az egésszel, mert ebben az volt az első, hogy kell neki venni egy bőrruhát, mert a mostani szerkója -cordura, amit lassan megesznek a molyok a szekrényben- nem való, de én még mindig nem látom az igazán menni akarást, csak a divatozást)
A többivel úgy vagyok, hogy régen nagyon sokféle típust szerettem volna magamnak, de nem volt rá lé. Most már van, így szeretnék azok közül kipróbálni minél többet (akár csak egy szezonra is) itt elsősorban ERRŐL van szó, nem hosszú távú házasságról. (a cruiseres/GW-s dolog csak a nejem miatt áll, máskülönben nem erőltetném)