Mennyi az esély arra, hogy pont ma néztem? És pont arra gondoltam, hogy biztos azért lexus, hogy a kinti piacokon eladhaóbb legyen "elfogadható" márkába és azért rendes balkormányos, mert az olcsóbb lehetett ott
Utána néztem, lexus ux300e, kínában gyártják...
de az önvezető rendszer biztos kínai, mert az nincs a toyotának. Látszik, az egész önvezető kóbura utólag van ráhentelve 😁
Az autóval meg egy év alatt elértem majdnem a 25 ezret... még nem esett szét.
Motorral, ha sokat mennék, akkor is ez minimum 7-8 év lenne... és némelyik 5 évig garanciális.
Persze hogy nem lehet úgy, de miből gondoltad hogy én ezzel akarok menni szerpentinezni?🙄 Az évek alatt párszor leírtam/elmondtam hogy miért vennék ilyesmit, de úgy látom a korral jár, hogy többször el kell ismételni a dolgokat.😌
Veszel kínait vagy nem?
Nem gondoltam, hogy így rá vagy zoomolva ezekre a hónalj szárítókra... ezzel még annyira se lehet szerpentinezni, mint a bordóval. Hirtelen nem is tudom, mire lenne jó - még szerencse, hogy nem is nekem kell 😄
Első hallásra marad le a "fele", de felirattal nézve azért megvan a többi is. (alapszinten vagyok képzett angolul)
A hétfő nem valószínű, de a keddre lehet esély.
Épp találtam egy egész részletes Intruder bemutatót, csak kár hogy baromira kell koncentrálni hogy mit mond a csávó. (és még így is lemarad a fele)😸 http://youtu.be/At2YPkjEGNA
Nem voltam mert dolgoztam, egyébként az Intruder villamosipari feltámadását várom. (mert amin ugye nem rendes generátor van, az csak a környékre alkalmas 😸)
Bár az asszony még mindig nem nyilatkozott, de Bleki szerint jó ajánlat, csak attól tartok, hogy ez is egy akkor a állat, amin alig ér el a trepnikig a lábam. (ültem már ilyenen, nagyom úgy emlékszem)
Sanya küldött egy K1,6-os bmw-t, ami 2M-ért volt feltéve, de épp ezért gyorsan eltűnt. (de egy ilyen baromira túlkomplikált, prémium fenntartási költséges, 360 kilós kanapét amúgy sem igazán szeretnék...bár tudom hogy tasibácsinak ez lett élete legjobb motorja, amivel az asszonnyal a háta mögött, a Dolomitok szerpentinjein tologatta le a helyi szupermotósokat 😹)
Láttam még párat ami érdekes lehet, de semmi azonnal indulós nincs köztük.
Ennél csak a KTM blokk nem tetszik. Mert oké, hogy a Kove-ban is az van, de az egy sportállat. De ami ilyen kalandoros, kamuADV, amivel úgyis inkább csak közlekedsz, nekem megnyugtatóbb egy bmw-féle blokk, vagy az az új ami a voge-ban van. De semmiképp nem a KTM.
BTW KTM... Előkeveredett két ismerősöm is akik olyanokat meséltek egy kommentemre reagálva... :D Írt nekem egy srác, hogy ott dolgozott és már nem tudja mióta hiányos motorokat raktak össze jobb híján amikor kamuból "újra beindult" a gyártás, mert sok beszállító nem adott cuccot. És termeltek az udvarra, hogy a látszat meglegyen.
Még viccesebb volt az, akinek a tesója dolgozott ott évek óta és mesélte, hogy olyan vázak jöttek kínából nekik, hogy vagy nem lett volna motor összerakva vagy milliméteres tűréseket engednek meg. Gondolhatjátok mi lett, így volt amibe bele kellett feszíteni a blokkot és volt amit a csavarok húztak össze vázat. :D És akkor még amit nem tudunk.
Jó vagy! :D
Amúgy tapasztalataim szerint ha egy nőtől tényeken alapuló, valós és a jövőben számonkérhető választ szeretnék, a legcélravezetőbb ez a fajta kicsit fenyegetős (keménycicis olasz kurvák), szabályok és határidők közé szorítós (két nap!!4!), lelkit terroros (ÉN MEGÉRTEM HA) és mellett mindenképpen elolvastatom (gyere csak, állj ide! olvasd ezt és ezt! most.) vele annak az eredményét, hogy a kétségeimet és a viselkedését nagy nyilvánosság előtt vittem véleményezésre mert tudom, hogy mint nő, sokat segítenek neki ilyen helyzetben a pratkikus, objektív tanácsok. Szerintem jól fog dönteni és a szíve vezeti (L)
https://www.vezess.hu/ujauto-t...
de az önvezető rendszer biztos kínai, mert az nincs a toyotának. Látszik, az egész önvezető kóbura utólag van ráhentelve 😁
Motorral, ha sokat mennék, akkor is ez minimum 7-8 év lenne... és némelyik 5 évig garanciális.
Kínait? annyi féle van már, hogy nem tudok választani 😁
Veszel kínait vagy nem?
A hétfő nem valószínű, de a keddre lehet esély.
(ma adják fel az állórészt, jövő hétfőre saccolom, hogy kész)
http://youtu.be/At2YPkjEGNA
Bár az asszony még mindig nem nyilatkozott, de Bleki szerint jó ajánlat, csak attól tartok, hogy ez is egy akkor a állat, amin alig ér el a trepnikig a lábam. (ültem már ilyenen, nagyom úgy emlékszem)
Sanya küldött egy K1,6-os bmw-t, ami 2M-ért volt feltéve, de épp ezért gyorsan eltűnt. (de egy ilyen baromira túlkomplikált, prémium fenntartási költséges, 360 kilós kanapét amúgy sem igazán szeretnék...bár tudom hogy tasibácsinak ez lett élete legjobb motorja, amivel az asszonnyal a háta mögött, a Dolomitok szerpentinjein tologatta le a helyi szupermotósokat 😹)
Láttam még párat ami érdekes lehet, de semmi azonnal indulós nincs köztük.
Voltál motort nézni?
https://www.facebook.com/marketplace/item/2445735789155573/?ref=product_details&referral_code=marketplace_top_picks&referral_story_type=top_picks
BTW KTM... Előkeveredett két ismerősöm is akik olyanokat meséltek egy kommentemre reagálva... :D Írt nekem egy srác, hogy ott dolgozott és már nem tudja mióta hiányos motorokat raktak össze jobb híján amikor kamuból "újra beindult" a gyártás, mert sok beszállító nem adott cuccot. És termeltek az udvarra, hogy a látszat meglegyen.
Még viccesebb volt az, akinek a tesója dolgozott ott évek óta és mesélte, hogy olyan vázak jöttek kínából nekik, hogy vagy nem lett volna motor összerakva vagy milliméteres tűréseket engednek meg. Gondolhatjátok mi lett, így volt amibe bele kellett feszíteni a blokkot és volt amit a csavarok húztak össze vázat. :D És akkor még amit nem tudunk.
Amúgy tapasztalataim szerint ha egy nőtől tényeken alapuló, valós és a jövőben számonkérhető választ szeretnék, a legcélravezetőbb ez a fajta kicsit fenyegetős (keménycicis olasz kurvák), szabályok és határidők közé szorítós (két nap!!4!), lelkit terroros (ÉN MEGÉRTEM HA) és mellett mindenképpen elolvastatom (gyere csak, állj ide! olvasd ezt és ezt! most.) vele annak az eredményét, hogy a kétségeimet és a viselkedését nagy nyilvánosság előtt vittem véleményezésre mert tudom, hogy mint nő, sokat segítenek neki ilyen helyzetben a pratkikus, objektív tanácsok. Szerintem jól fog dönteni és a szíve vezeti (L)