Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na tetszik? jövőre két Vogéval megyünk? 😁
Olyan erős mint az öreg bálnád csak 100 kilóval könnyebb, még szélvédelem is van, talán nem akkora mint neked a hótoló mögött, de elég
Miért nem vesztek rendes motort, amin nem lánc van? vagy etzét, pannoniát, amin tokozott? 😁
Komolyra fordítva, nem értem, mostanság miért nem gyártanak tokozott láncot? talán azért, mert akkor sose menne tönkre, és nem kéne basztatni?
A papírkészítést konkrétan az arabok hozták el európába,lőpor szintén arabok útján,selymet szerzetesek lopták és hozták,a teát holland kereskedők hozták legálisan.Amennyire én emlékszem,és valósak a történelem könyvekben leírtak,efelől van kétségem.
Ez is jó. 👍️
...ja, a teát ki ne hagyjam.
Én úgy emlékezem az olvasataimból, hogy ELŐSZÖR az ejrópai buzik loptak, jelesül papír, selyem, lőpor.
Akarunk még beszélni erről?
Ezt meg haver gyartotta.

http://youtu.be/l4NIXHf6mZs?si=CSTecjPrqikBc1lD
Ne sarkítsd ennyire. Kizsákmányolták a kici kínaiakat, de közben azok megerősödtek, és most visszavágnak. Ez van. gyarmatként bántak velük, most a gyarmat függetlenedett, volt már ilyen a történelemben, és lesz is még.
Ez igaz, de attól még a szomszéd tolvaj, de amúgy ő is megél a gyártásból csak a lopásból jobban és én semmivel nem loptam meg sőt munkát adtam amiből meg tud élni. Gondolatsorod szerint ha egy alkalmazott meglopja a cégét akkor az is jogos hisz kihasználják ezért joga van bármit lopni. Dolgoztam pár cégnél ahol a kisfőnökök lenyúlták a cég megrendelőit, melóit néha a melósait is akik általában rosszabbul jártak hisz aki lop a főnökeitől akár csak az ötleteiket az gazember és hazug gazemberként is fog bánni mindenkivel.
Nekem így adja be a videót... olyan a kezed, mint egy éliené 🤣
Abban mindenképp. Ez is összecsukható, egy kézicsavart kitekerve össze tudod hajtani.
Jópofa ez is először valami ilyesmiben gondolkoztam. 😊 Enyém talán annyival jobb, hogy kisebb könnyebb vinni és 700 Ft volt. 😁
https://a.aliexpress.com/_EJDz1tQ

Ez nyilvan nem von le semmit az otleted ertekebol, mert magad fundaltad ki.
Hat... Nem menetes, de mar van ilyen. Kinaiaknal olcsoert. Pont utszeli lanctaknyolashoz. Mutassak linket?
Bemutatnám legújabb találmányom remélem nem előzött meg senki. 😁

https://www.sportmotor.hu/moto...
😁
http://youtu.be/liA9I9799Aw?si=6iBdC-l16JDYJmk8
Egyébként igen
Oda mentek és annyiért dolgoztattak amennyit ott kértek,azért nem a menő cég a hibás.Ja,csak a fiadból rabszolga lesz mint ahogy az eü-ben dolgozókból is.
Odamentek a menő cégek, gyakorlatilag rabszolgákat dolgoztattak, otthon meg ebből dőzsölt mindenki... lehúztak így 30-40 jó évet, hát ennek most vége.
Ja, lehet, hogy a fiam legközelebb kínai AI fejlesztő cégnél fog dolgozni, mert jobban fizet, mint az usák... 🤣 Lányom meg vejem eü-ben dolgozik, beteg mindig lesz, még ha kínai is - szóval én annyira nem aggódom a gyerekeim miatt.
Ja,azért nyomnak le mert rohadt sokan vannak azok a férgek és mi meg hagyjuk,ha rajtam múlna akkor nem,de hát vannak akik pénzért eladják az elveiket.És tudod mi különbség a kínai ás a nyugat között?Dolgozik ismerős az audiba és a csencsen gyárba is,ég és föld a kettő,és itt most a hozzáálásra gondolok.Nagyon nem lesz jó ha a fejünkre nőnek,mint írtam neked már mindegy lesz,mert max annyiban fog érinteni hogy a rothadó tested helyére is gyárat húznak.
Nem a kínaiak álltak sorba, hogy a nyugat odavigye a gyártósorokat... A fóccvágennek is kellett a helyi olcsó munkaerő, a gyenge környezetvédelmi szabályok, meg a hatalmas piac - most "megfizeti" amit egy évtizeden keresztül nyert. Egyébként pont villanyautó fejlesztésben már a kínaiaktól tanulnak, beleértve az akku technológiát is.
Igen, le fognak nyomni bennünket, a nagy hal mindig megeszi a kis halat. Érdekes, amíg ez fordítva irányba ment, senkit nem zavart a nagy fejlett nyugaton 😁 Hogy velünk mi lesz? 9 milliós ország, sodródunk, csapódunk - a kérdés, sikerül-e jó segget választani? (vagy méginkább, jó segg választ-e minket?) Most úgy tűnik, az ide szervezett gyártásokkal azért nem járunk olyan rosszul.
Nem,az lopás ha egy levédett terméket lemásolsz.Csak ez kínában nem érvényes.
Ha TE jobban meggondolod!A csencsen önszántából vállalta a munkát,amiért ki lett fizetve.Tehát nem,itt aki lopott,az a csencsen.Ők egy sunyi alattomos népség,te már sokat ebből nem fogsz tapasztalni,de a gyerekek unokák igen.
Ezt hivjak szabad versenynek.
A tervgazdalkodas zart rendszerben tuti jobb lenne.