Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak két motorral voltunk, és úgy gondoltuk, hogy a reggel még elmegy, utána pedig majd lesz valahogy. 😁 De jó kis nap volt. Sok pihenővel,de az meg kellett.
Akkor mást hallottam, mert sok motort nem észleltem, de... ha Marcaliból Sántos felé haladtatok Pécs felé, amúgy sem a kecó előtt jöttetek el.
De amikor a valakit hallottam a motorjával, én biza' rácsodálkoztam, hogy ki ilyen bátor ilyen melegben?
Sántoson álltunk meg 20 óra körül. Még akkor is nagyon meleg volt.
Kaposvár esetleg délután 17-18 óra körül volt?
Nemrég értem haza. 😁 550km volt. Masszív 40-41 fokban mentünk majdnem egész nap,de jó volt. Pécs -Szekszárd-Szfehérvár-Veszprém-Bakonyt bejártuk,77-es úton a Káli medencén át, Keszthely, Szentgyörgy,Marcali, Kaposvár,és Pécs. Jó kis nap volt.
Mi is megyünk a Bakonyba szombaton motorozgatni. Kb 450km lesz.
Szaaa. Jaja 1re jobban élvezem. Nem enged képeket felrakni de már voltam sokfelé vele. Sátoraljaújhely, csesznek stb stb. Imádom stabil erős jól kezelhető. Cseréltem ezt azt a kötelező dolgokat, kuplung olaj víz légszűrő fékfolyadék most kap gyertyát meg 17es első lánckereket. Kicsit nehéz a 600hoz képest vagy csak lehet a gumi méret miatt nehezebb terelgetni, de jó bátrabban merem döntögetni kicsit heves gázreakciója néha megtréfál de fokozatosan ismerem meg az új dolgait :D
minden zsír a motorral? Megy mint állat?
Na. Így már eléggé retró? 😁
mondjuk nem a főnök fizeti :D
Isten gyermeke? Én eddig azt hittem, hogy a tiéd 😁
Amúgy lesz kakucson megint saját szervezésben privát nap 29-én. Azért csinálom, hogy normálisabb arcokkal lehessen motorozni, ne önjelölt versenyzők között kelljen élet-halál harcot vívni.
nameg isten gyermekének minden szandál jó
Lehet 🤔 de gondolom ilyen volt.
Legutóbb, mikor utcai szandit akartunk próbálni, nagy üvöltés lett
A szandál nem nagy a kiscsajéra?
Képzeljétek, Kitti asszony mindenképpen akart keresztelőt én még bedobtam, H akkor legyen a Bazilikában... Ha Sophia Loren fiának jó volt esküvőre Izabellanak is jó lesz keresztelőre! 😃 A vicc, H azért beszéltünk visszafogottabb helyekkel is és kifejezetten kerékkötőbbek voltak. Ki pénzben, ki feltételekben. Itt meg tök jó fejek végül.
Pont!
És milyen igaz amit írtál.😂 Egyébként senki nem volt felkészülve erre a tömegre,és a vendéglátó egységek is belehúzták a f@szukat az egészbe. Pedig ha rákészülnek, minimum dupláját kaszálhatták volna, és nem kellett volna azt mondani az embereknek hogy hogy elfogyott a kaja, vagy csak egy óra múlva talán lesz. Egy biztos, hogy én sem megyek többet ilyen helyre. Jobb egyedül, vagy ketten-hárman motorozgatni szép helyeken.
Hát, én egyszer voltam gyorsulásin, de soha többé. Pont ezért. Egyszer voltam repülőnapon, de soha többé. Pont ezért.
Ezért kerülöm lehetőség szerint az összes rendezvényt. Amikor Somogybabod még nem volt annyira reklámozva, addig talán voltam két alkalommal, de amikor a porfelhőben, a szántóföldön kellett megállóhelyet keresni, a kereskedő aznap, egy nap alatt szerette volna megkeresni a félévi betevőjét, visszaélve a helyzettel, a sok szerencsétlenkedő balfasz, a kikent-kifent ribanc pinanyaló kutyáját sétáltató 150 kilós kivarrt, előreugró koponya/szemöldök/homlokcsonttal bíró, értelmet sugárzó arc, a neveletlen kis faszkalapokat hosszú pórázra engedő, a "helyes kis 62 éves csitri vagyok" kinézetű, motorozáshoz is kivakolt nagymama, repedésig felerőszakolt mérethelytelen bőrnadrágban, mellette a harcsabajuszú papa " motoros kétunokás nagypapa" feliratú pólóban, hínáros bőrzekében (1972-ből), esetenként Nagy-Magyarország és Erdély-zászlós felvarróban, hát, köszönöm, minden tiszteletem annak, aki elsőnek megy ilyen helyre ezeket megtapasztalva.
:-D
Az árát meg sem kérdeztem, mikor megtudtam hogy ennyit kell várni rá.
Jobban jártál. De legalább motoroztam egyet.400km volt.
Akkor az a lángos túl olcsó volt.
Én inkább Szegedre mentem borfesztiválra tegnap... jól sikerült, alig tudtam járni a végén 🤣 Ma ki kellett pihenni, holnap reggel meg megyek Egerbe, csak látogatás, aznap jövök is haza