Ha nem rohad le alattad a francia, nagyon lehet szeretni. Volt szerencsém pozsóhoz és citroenhez is. Én nem csalódtam bennük. Jelenleg egy 5ös kombi mondeot hajtok, lassan 4 éve. Évente 40e+ megyek vele. 2 literes dizel, automata. Nem tudok róla rosszat mondani. Ezelőtt egy 4es mondeo volt. Ha annyira szarok lennének az "F" betűsek, biztos váltottam volna.
ezeket nézegettem. Nyilván az újabb pözsó dizájn nagyon tetszene, de az még drága... Szerintem kitti nem rajongana a franciákért.
Még olyanon is gondolkoztam, hogy Grand Cherokee XJ vagymi, az a kocka
Tudom hogy Francia,de én szerettem. Bár a miénk csak 5 személyes volt,de csomagtartó nagyon nagy. 1.6hdi motor volt benne, takarékos autó.van benne minden,elfértem benne kényelmesen,pedig 2 méter vagyok. Simán beültem magam mögé. Rozsdamentes pedig 2010-es évjárat. Vásárláskor kötelező átvizsgáltatni! Jó autó, emberi áron. Nem beleugatni akartam, sztem egy megtekintést megér.
Hát 3 üléssoros kombikról nem tudok mit mondani, sose fordult meg a fejemben, hogy olyat vegyek... akkor se, mikor 2 gyerkőc volt 😁
Fiam mikor költözködott meg építkezett, tartott egy öreg Vivarót, azt szerette, abban minden elfért - viszont egy személlyel szaladgáni Pesten nem volt épp ideális jármű, meg leszaladgálni vele Pécsre sem 🤔
Nekem csak sedanjaim vannak, 25 éve...
most ha így nézed.. temérdek powershiftes mondeo meg kuga fut... pedig biztos, hogy széthullik. De akkor mi lehet ami mondju k4 milla környéke, ez a 3 üléssoros, kombiméret mint a rexton.
Ha valami öreg vasat keresel, akkor olyat vegyél, amiből sok van, mert akkor tudsz bontóból öltözködni 😃 ha meg újabb autó kell, akkor is olyat vegyél amiből sok van, mert az biztos nem annyira szar - persze nem feledve a 3F szabályt 😁
De kocsiban még mindig tanácstalan vagyok vagy inkább bizonytalan. Van ez a ssangyong rexton W-dolog amit alapvetően kinéztem, de kicsit félek a dízelektől. Néztem a fiat freemont-okat, abból van nagy benzines és automata de nemtom mennyire megnyugtató ha olyanod van :D
Nekem az a 450 rally vagy a 800 rally tetszene, de ezek egyszemélyesek :( A 450 meg még korlátozottabb, mint egy hagyományos motor. Na de az, hogy egy közel versenymotorra szállsz fel minden nap.. nemtom.
A voge 800 rally árban lehet, hogy elérhető lesz (a 900 azért majd egy méterrel drágább, hiába bmw), de az simán csak jó motor, nem olyan bugis mint egy rallygép. Meg a kovénél van a 800-asból egy GT verzió ami most jött ki, mert a sima pro aszfaltra túl terepes, de terepen meg a rally változata pusztítóan jobb, a gt meg kapott 19-17-et, dobozokat és lecsökkentették 20 centire a rugóutat. Azz nagyon kéne a súlya és képességei miatt, de az is 4 méter
nem is tudom a kettő közül melyik kéne... azért a Voge majdnem 700-zal olcsóbb névre. A Kovénál úgy csinál jó árat Domi, hogy totál névreírva van a kiírt ár. Így ha másik európai forgalmazók leskelődnek, csak a magas árat látják rendesen, de valójában 300 körül van a névreírás, forgalombahelyezés költsége. Nyilván más liga a nagyobb, de ez a sornégyes meg iszonyú muri lehet. Jár hozzám pályázni egy fiú 400-as új kawával és mesés az is
https://www.kepesmotor.hu/bene...