Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól leárazták. Lehet nem sokan viszik,vagy jön az újabb modell.

https://www.kepesmotor.hu/bene...
Mi is szerettük a francia autókat,volt belőle jópár.
Ha nem rohad le alattad a francia, nagyon lehet szeretni. Volt szerencsém pozsóhoz és citroenhez is. Én nem csalódtam bennük. Jelenleg egy 5ös kombi mondeot hajtok, lassan 4 éve. Évente 40e+ megyek vele. 2 literes dizel, automata. Nem tudok róla rosszat mondani. Ezelőtt egy 4es mondeo volt. Ha annyira szarok lennének az "F" betűsek, biztos váltottam volna.
Mtsu Outlander, Citroen C-Crosser , Peug 4007 ? Ez mind egyforma. Minegyik volt 2,2 HDI vel meg 2,4 benzinnel. A mitsu volt még 2,0 D meg még 2,3 D
Akko passz,en egy h astra kombit vettem.😃
ezeket nézegettem. Nyilván az újabb pözsó dizájn nagyon tetszene, de az még drága... Szerintem kitti nem rajongana a franciákért.
Még olyanon is gondolkoztam, hogy Grand Cherokee XJ vagymi, az a kocka
az elsőknél nemtom mekkora verem a motor, és a volvónál meg azért minden kicsit drágább ahogy néztem
Tudom hogy Francia,de én szerettem. Bár a miénk csak 5 személyes volt,de csomagtartó nagyon nagy. 1.6hdi motor volt benne, takarékos autó.van benne minden,elfértem benne kényelmesen,pedig 2 méter vagyok. Simán beültem magam mögé. Rozsdamentes pedig 2010-es évjárat. Vásárláskor kötelező átvizsgáltatni! Jó autó, emberi áron. Nem beleugatni akartam, sztem egy megtekintést megér.
Az alhambra-turan vonal?
Vagy valami hombár volvo?
most nézegettem sportage-eket is pl. de ezeknek meg már kisebb a csomagtartója, mint a focus-é
Ha nem kell a 7 szemelyes bódé nagyobb merites lehet.
kicsit aggaszt ez a nagyfordos dolog. Persze mondták, hogy melyik kétezres ami elég jó, de pl az ilyen egyterűknek már suv-os a felára
Azt nézegettem anno, mikor kijött az első, de kiba drága volt... meg az a TDCI már akkor se a szakma csúcsa volt... 🤣 Hamar le is tettem róla.
Ford S-max.
Hát 3 üléssoros kombikról nem tudok mit mondani, sose fordult meg a fejemben, hogy olyat vegyek... akkor se, mikor 2 gyerkőc volt 😁
Fiam mikor költözködott meg építkezett, tartott egy öreg Vivarót, azt szerette, abban minden elfért - viszont egy személlyel szaladgáni Pesten nem volt épp ideális jármű, meg leszaladgálni vele Pécsre sem 🤔
Nekem csak sedanjaim vannak, 25 éve...
most ha így nézed.. temérdek powershiftes mondeo meg kuga fut... pedig biztos, hogy széthullik. De akkor mi lehet ami mondju k4 milla környéke, ez a 3 üléssoros, kombiméret mint a rexton.
Ha valami öreg vasat keresel, akkor olyat vegyél, amiből sok van, mert akkor tudsz bontóból öltözködni 😃 ha meg újabb autó kell, akkor is olyat vegyél amiből sok van, mert az biztos nem annyira szar - persze nem feledve a 3F szabályt 😁
De kocsiban még mindig tanácstalan vagyok vagy inkább bizonytalan. Van ez a ssangyong rexton W-dolog amit alapvetően kinéztem, de kicsit félek a dízelektől. Néztem a fiat freemont-okat, abból van nagy benzines és automata de nemtom mennyire megnyugtató ha olyanod van :D
Nekem az a 450 rally vagy a 800 rally tetszene, de ezek egyszemélyesek :( A 450 meg még korlátozottabb, mint egy hagyományos motor. Na de az, hogy egy közel versenymotorra szállsz fel minden nap.. nemtom.
A voge 800 rally árban lehet, hogy elérhető lesz (a 900 azért majd egy méterrel drágább, hiába bmw), de az simán csak jó motor, nem olyan bugis mint egy rallygép. Meg a kovénél van a 800-asból egy GT verzió ami most jött ki, mert a sima pro aszfaltra túl terepes, de terepen meg a rally változata pusztítóan jobb, a gt meg kapott 19-17-et, dobozokat és lecsökkentették 20 centire a rugóutat. Azz nagyon kéne a súlya és képességei miatt, de az is 4 méter
Nekem simán elég lenne egy 70 lóerős sor négy... a 150 lóerőseket már "kinőttem" 😁
nem is tudom a kettő közül melyik kéne... azért a Voge majdnem 700-zal olcsóbb névre. A Kovénál úgy csinál jó árat Domi, hogy totál névreírva van a kiírt ár. Így ha másik európai forgalmazók leskelődnek, csak a magas árat látják rendesen, de valójában 300 körül van a névreírás, forgalombahelyezés költsége. Nyilván más liga a nagyobb, de ez a sornégyes meg iszonyú muri lehet. Jár hozzám pályázni egy fiú 400-as új kawával és mesés az is
Mondjál már róla valamit... a zontes háromhengeres 700-asát is nézegetem 😀
Valamit venni kéne már...
Megnéztem az idomos négy-ötvenest képeken, bakker, a kis geci sárgák tudták, honnan kell lopni... úgy néz ki mint egy ducati 😁