252km 12,88l 5,1l vegyesbe, az nem rossz a kis 600as 4l volt 100ra. Ma olaj fékfolyadék csere, blokkvédőt felrakom. Ha megjön ebc kuplung a héten hétvégén az is csere lesz. Aztán szezon végén kap 1 hyperpro szettet előre hátra.
Nem rossz még ismerkedünk. Tegnap bemutatkozott és korai lenne még a tegeződés. Szerémin lámpánál elhúztam neki és elejét finoman felhúzta. 35 évig váratott az 1 kerekezés nálam 😂. Nehezebb mint a kicsike tologatni is sokkal nehezebb. Fék jó, rugó hátsót hiába tekertem keményre mindent, puha hintázós és még utasom se volt.
Elővettem én is a gépet elszaladtam alkatrészért haza felé úgy megcsúsztam körforgalomban azt hittem beszarok. Most már csak azt nem tudom eldönteni ilyen szar a Michelin hogy nagyon könnyen megcsúszik, vagy ennyire jó hogy végül nem estem el? Mondjuk lehet ez a sivatagi por volt ott is az aszfalton....
ezek kurva jó motorok, fillérekért. Amit nem értek, hogy hogyan lett a tönkretehetetlen, legendás K100 (1100 is) blokkból az 1200-asra olyan, amire csupa necceset mondanak. Anno nagyon gondolkoztak 1200LT-n és mindenki eltántorított. de mostanában néztem ezeket a pufikat és tök jó árakon mennek
Estig ráér... 🤣