Megjöttünk. Nagyon jó kis program volt a mai. Csókakői vár klassz hely, aki nem volt még annak ajánlom. A vár és környéke nagyon patika, lehet enni,inni,és a kilátás a várból lélegzetelállító. Megérte elmenni.
Elvittem gokartozni gyereket Szadára. 140km kört tettünk abból volt 2x 3x ereszd el a hajam. 200 német autópályán. hát fél tank elment 😆
mikor nyugiba megyek fél tank 252km volt 12l
Ugyanakkor: kipenderítették a motort a vizsgáról! Ide ürömre hordom fel mellénk évek óta a szarjaimat és viszonylag kevés kérdéssel átmennek. Azt szoktam, hogy felviszem aztán amikor van üresjárat megcsinálják a motorokat egyben.
Most felhívtak, hogy nem megy át így, mert matricák vannak a szélvédőn és úgy nem fotózhatja le. Ne már... Nekem ez nem igazi szélvédő, csak egy hasmagasságban meredező kis levegőfelkavaró.
Szerencsére amivel vettem plexit, az is el van téve (a matricás még a pirosról van, azóta gyűjtön a találkozókat, etc rajta) de nyilván nem tudok pont motor nélkül elrohangálni felszerelni nyitvatartási időben ürömre. szerencsére a nagybátyám a környéken lakik és dolgozik és eljött a plekóért a melóba, felvitte, felszerelte és le is vizsgázott egyből. (már csak el kéne jutnom a motorért...(
Lassan itt is nyugateurópa lesz, egyre többször hallani hogy már a bukócsővel is elzavarnak.
8:45 indulás otthonról 9kor eredetiség vizsga 9:30 onnan tovább okmányirodába közbe 1 postanézés 9:58kor sorszám megvan 10:30ra átírva. Érzem a változást a választások után. Régen okmányiroda reggel 8ra és talán délre megvolt az átírás :D Köszi Petike 🖕
mikor nyugiba megyek fél tank 252km volt 12l
Most felhívtak, hogy nem megy át így, mert matricák vannak a szélvédőn és úgy nem fotózhatja le. Ne már... Nekem ez nem igazi szélvédő, csak egy hasmagasságban meredező kis levegőfelkavaró.
Szerencsére amivel vettem plexit, az is el van téve (a matricás még a pirosról van, azóta gyűjtön a találkozókat, etc rajta) de nyilván nem tudok pont motor nélkül elrohangálni felszerelni nyitvatartási időben ürömre. szerencsére a nagybátyám a környéken lakik és dolgozik és eljött a plekóért a melóba, felvitte, felszerelte és le is vizsgázott egyből. (már csak el kéne jutnom a motorért...(
Lassan itt is nyugateurópa lesz, egyre többször hallani hogy már a bukócsővel is elzavarnak.