Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjött a top case-em. Kíváncsi vagyok milyen lesz? Jó áron van.

https://gmoto.hu/nagy-50-liter...
Van siófokon egy 2.4-es Freemont, annak a tulajával is beszéltem már... nemtom mennyire lehet megnyugtató az, hogy egy amerikai eredetű, európaibbra szabott kocsid van otthon. De zseni a méret (full mint a Kodiak, csak az túl új még), tetszene a lusta amerikai automata. A motor meg valami multiair-esített világcucc, Tigershark a neve (lehet rossz egy motor ilyen névvel??)
Nem dehogy. A barátom kölcsönkérte a hegesztőgépemet,Ő csinálta.
Én huzalos co-st nézegetek, az aliexpressen 30000, persze pálcát is tud. Nekem van palackom.
Ezt te csináltad Sanya? kasznis ezért minimum százat elkér...
Ilyen lett. Nyílván Co-val jobb lett volna,de ezzel ezt lehetett.
Nekem Parkside van,azt hiszem Lidl gazdaságos. Èrtő kezekben használhatö.
Kéne nekem is valami ilyesmi gondolkodom veszek egyet ha jó...
Igen. Kölcsönadtam a barátomnak,felrakott vele két Ignis küszöb borïtast.
Sanyi te vettél végül porbeles huzalos hegesztőt, mintha akartál volna régebben....
Nem kell felújítani, semmi baja 😁
Idén nyáron én is tervezek egy erdélyi kirándulást, remélem kibírja a motor. 4 nap 3 éjszaka.
Hát jobban is járnál ha szépen felújítanád és használnád tovább mint venni egy új kínait....
Én azzal járok már évek óta, nektek meg hiába beszélek... 🤔
1937
Még sose hallottam szétment difiről, pedig majd' 20 éve BMW-s körökben forgok, amióta nekem van... bár szinte minden ismerősnek automata van, azzal nehezebb szétbaxni a difit.
Kis búgás amit ki kellett deríteni difi kerék gardán lehet-e, aztán jött a felismerés. A kései olajhiányra árulkodó jelek felfedezése és majd megcsináljuk nemsoká. Aztán a Mátyás templom harangjait megszégyenítő kolompolás következett. 😂
Nyomaték a nyomaték 😁
Hogy sikerült? Difi nem szokott csak úgy szétszakadni....
Én szétszakítottam a difit. 😂 Első alkalom hogy nem lábon vitt haza 6év alatt, volt hogy 6 ból 4 hengerrel 2x kiszakadt vízcsővel de hazavitt.
Nekem még nagyon simán, szépen vált 240e+ után is. Igaz, cseréltetem is az olajat benne 60ezrenként, szakszervizben. És kb 80%ban pályán használom. Városba szerintem sem való. Viszont mindent tud az autó amire szüksége lehet egy átlag felhasználónak.
az alacsonysága mellett a kombi mondin gondolkoztam, csak ez a műanyagkosár széthullós powershift aggaszt
az
Euro 5-os bent ragadt keszlet sztem.