Teljesen más a hiba vázhoz való rögzítése az FZR-en
Az FZ-n egy lépcsős csavar van, az egyik végén 12mm, a másik 10mm vastag, ezen az oldalon van egy persely. A vázban meg 12mm furat.
Az FZR-en 10mm-es csavar van, a vázban nincs persely.
A himbában levő perselyen mind a két esetben 10mm-es a furat.
Már nem rábeszélni akarlak de ha én többszáz km-t elmentem vele úgy és nem mozdult, akkor te is elmehetsz 1-2 km-t 30-40-nel mondjuk és lehet hogy nem lesz gond .
Nekem ugyanaz a csavar volt mint neked. Semmit sem mozdult mivel rajta van a súly és belül a csapágy mozog tehát nem tud kicsúszni.
De amit vettél motort azé nincs meg?
majd kitalálok valamit,
Most egyébként átér, tehát mind a két végén felfekszik, de én is tartok tőle hogy menet közben ott ahol letörött az anya alatti rész kicsúszik a váz csapjából, és megtekeri nekem az egész rögzítési pontot (már ha ennyivel megúszom) Akkor viszont leszoptam magam.
Én valószínűleg úgy csináltam végig a ballószögi talit is hogy valahol elhagytam az anyát róla. (a mostani tali előtt vettem észre mikor tettem be a gyári csontokat,fixen a helyén volt)
Szóval eszedbe ne jusson!
Mit gondolsz merjek 1-2 km-ert motorozni a törött himba tartó csavarral? Azon filózok, hogy ha óvatosan közlekedek vele, talán nem fog mozogni, és benn marad a helyén.
Be kellene hozni a munkahelyemre teleltetni a gépet.
Annak idején ezt én is olvastam,amikor a vidéki professzorok nekiállnak vadállatot tuningolni. (és régebben mennyi ilyen gyökérrel találkoztam errefelé )
Az FZ-n egy lépcsős csavar van, az egyik végén 12mm, a másik 10mm vastag, ezen az oldalon van egy persely. A vázban meg 12mm furat.
Az FZR-en 10mm-es csavar van, a vázban nincs persely.
A himbában levő perselyen mind a két esetben 10mm-es a furat.