tuti csaj ,nem akarom elkapkodni,mert megijed,és világgá szalad.
idő kell még neki,de nagyon aranyos,
Azt mondjuk nem tudom eldönteni h nekem állt jobban vagy ő volt a nedvesebb.Szeretem azt az érzést amikor benyúlsz a bugyiba,és olyan mintha lovat etetnél kockacukorral
Most volt itt 1 lány nemrég ment el(de ez titok,az asszony egyenlőre nem tudhatja ) beleszerelmesedett a macskámba.Ha másért nem is,azért legalább biztosan vissza jön
Teeeee, billgécc és a konzummédia által megfertőzött fogyasztó vagy, akinek el kell adni a xart (hogy lopod, az most más kérdés )
A 7 télleg jó, sokkal jobb, mint a XP (a vistánál meg főleg )
Az XP meg jobb volt, mint a 98, az meg jobb, mint a 95, etc.... ez nem tűnik fel neked? A következő win is sokkal jobb lesz csak azt nem értem, hogy ha most már tökéletes, hogyan lesz jobb?
Használom a seven-t amióta kijött, sose fagyott még le, gyorsabb mondom, mint a linux, vírusom soha nem volt még játék téren nem tudtam tesztelni a linux-t, mert hát azon nem nagyon lehet játszani. Valóban jó, csak nem Nekem. Ilyen gépen, már a win is gyors nagyon.
Nem tom hol van, de annyira örülök, hogy immáron ismét win seven ultimate alól írok, hogy nagyon...már nyomom is az uninstall-t. Remélem van annyira intellinges szoftver a linux, hogy nem hagy maga után semmit
Használd pár 7ig, utána megőrülsz a win tempójától, ha visszaállsz.
Ez nem lassul le 2 hónap után, nem lesz tele spywerrel meg vírussal, és nem fagy le SOHA.
Találós kérdés: hol van ez? (könnyítés, Európa 1ik legnagyobb számítógépe, a képen kb. a fele van, nem fért be a gépembe )
Azért tettem be, mert debian linux fut rajta (gyakorlatilag Ubuntu)
Nofene, ezt már linuxból írom. Mi olyan jó ebben? Nem gyorsabb mint a windows seven-em. Najó gyorsabb, de nem töltési időkben. Az hamarabb betölt, msn-be hamarabb belép, böngészőt gyorsabban indít. mondjuk fain, meg tényleg megy mint a veszedelem, de nem nyűgözött le egyenlőre.
ájj
csak mi vagyunk baker !
Szeva Pupu!
Ménem alszol?
Nekem már csak 11 óra 23 perc van a munkaidőből.
Mlas írni akartam de nem vartál vele meg engem én tudtam hogy az hol van de csak most reggel. Hát nem volt szép tőled.
Ismét melóban.
6-kor deszar itt ülni a gép előtt. Basszus, és még sötét van.
SÖtétbe jöttem, sötétbe megyek haza.
idő kell még neki,de nagyon aranyos,
Azt mondjuk nem tudom eldönteni h nekem állt jobban vagy ő volt a nedvesebb.Szeretem azt az érzést amikor benyúlsz a bugyiba,és olyan mintha lovat etetnél kockacukorral
cagiva freccia
bandit okosba
fzr1000
yzf 750r
hyo gt
A 7 télleg jó, sokkal jobb, mint a XP (a vistánál meg főleg
Az XP meg jobb volt, mint a 98, az meg jobb, mint a 95, etc.... ez nem tűnik fel neked? A következő win is sokkal jobb lesz
Ez nem lassul le 2 hónap után, nem lesz tele spywerrel meg vírussal, és nem fagy le SOHA.
Azért tettem be, mert debian linux fut rajta (gyakorlatilag Ubuntu)