Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na kezdem a blokk kivételt a vázból.
én legalább csak este jövök sötétben
Mert dolgozok énis azért nem alszok
ájj
mindenki?
csak mi vagyunk baker !
Szeva Pupu!
Ménem alszol?
Nekem már csak 11 óra 23 perc van a munkaidőből.
Jó reggelt mindenkinek.

Mlas írni akartam de nem vartál vele meg engem én tudtam hogy az hol van de csak most reggel. Hát nem volt szép tőled.
Jó reggelt!
Ismét melóban.
6-kor deszar itt ülni a gép előtt. Basszus, és még sötét van.
SÖtétbe jöttem, sötétbe megyek haza.
igen, ezzel szerintem mindannyian így vagyunk na majd azért egy képet dobjál, kiváncsi vagyok milyen tuti csajt szedtél össze
tuti csaj ,nem akarom elkapkodni,mert megijed,és világgá szalad.
idő kell még neki,de nagyon aranyos,
Azt mondjuk nem tudom eldönteni h nekem állt jobban vagy ő volt a nedvesebb.Szeretem azt az érzést amikor benyúlsz a bugyiba,és olyan mintha lovat etetnél kockacukorral
És úgy fest, hogy MÁSért nem? Mert akkor nem hoztad a formád.
Most volt itt 1 lány nemrég ment el(de ez titok,az asszony egyenlőre nem tudhatja ) beleszerelmesedett a macskámba.Ha másért nem is,azért legalább biztosan vissza jön
Na, hát akkor örvendeztess meg valami csajozós poénnal
Na mivan...mindenki punnyad?
Ez nem igaz, én sose azt vettem ami agyon van hájpolva, hanem ami jó!
Neem, itt vagyok. Valóban gyors a linux. 2 mp alatt leszedte a gépről!
Poti Ltűnt, nem lett tökéletes az uninstall
CERN, Genfben, a nagy hadronütköztető számítógépe (LHC project) Volt szerencsém bejárni
Teeeee, billgécc és a konzummédia által megfertőzött fogyasztó vagy, akinek el kell adni a xart (hogy lopod, az most más kérdés )
A 7 télleg jó, sokkal jobb, mint a XP (a vistánál meg főleg )
Az XP meg jobb volt, mint a 98, az meg jobb, mint a 95, etc.... ez nem tűnik fel neked? A következő win is sokkal jobb lesz csak azt nem értem, hogy ha most már tökéletes, hogyan lesz jobb?
Használom a seven-t amióta kijött, sose fagyott még le, gyorsabb mondom, mint a linux, vírusom soha nem volt még játék téren nem tudtam tesztelni a linux-t, mert hát azon nem nagyon lehet játszani. Valóban jó, csak nem Nekem. Ilyen gépen, már a win is gyors nagyon.
Nem tom hol van, de annyira örülök, hogy immáron ismét win seven ultimate alól írok, hogy nagyon...már nyomom is az uninstall-t. Remélem van annyira intellinges szoftver a linux, hogy nem hagy maga után semmit
Használd pár 7ig, utána megőrülsz a win tempójától, ha visszaállsz.
Ez nem lassul le 2 hónap után, nem lesz tele spywerrel meg vírussal, és nem fagy le SOHA.
Találós kérdés: hol van ez? (könnyítés, Európa 1ik legnagyobb számítógépe, a képen kb. a fele van, nem fért be a gépembe )
Azért tettem be, mert debian linux fut rajta (gyakorlatilag Ubuntu)
omg linux powaa lesz mindenki? gyorsan win7-et vissza
Nofene, ezt már linuxból írom. Mi olyan jó ebben? Nem gyorsabb mint a windows seven-em. Najó gyorsabb, de nem töltési időkben. Az hamarabb betölt, msn-be hamarabb belép, böngészőt gyorsabban indít. mondjuk fain, meg tényleg megy mint a veszedelem, de nem nyűgözött le egyenlőre.