Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb így mert nem tudod hogy mennyire kell utálni azt kollégádat aki kevesebbet dolgozik mint te. (és tényleg kibasznak ha elpofázzuk bárkinek a bérezést vagy a termelési értékeket)
Ja ábrus!
leírtad mit is csinálsz.
akkor mér kamuzol, hogy nem NASA?
Éppen egy hiperkozmikus hajtómű gáztöltetének összetételét osztottad meg velünk.
ja. nekem alig-alig több az alapom mint a Te levonásod.
Egyébként nem írtad le mennyit keresel, de még a százalék is mellette a levonásnak.
Nem Pupuka. Az az összeg az amit csak LEVONNAK a fizetésemből.
Értem én, semmi gond. Nem úgy fogtam fel.
Kívánom mindenkinek hogy legyen ennyire jó munkahelye mint nekem és keressen legalább ennyit mint én. (sajnos nem sokan vannak)
Ja az az órabéred értem. Mondom hogy CIA
fura nálunk eddig mindenki tudta ki mennyit keres, de nemrég jött új vezető szóval mostantól teljes a titoktartás
a faszomse tuggya mire lesz ez jó
Én csak szívódok ábrus! Isten őrizzen, hogy a zsebedben túrkáljak. Egyébként nálunk is kibasszák aki bérviszájt szít...
épp akartam kérdezni hogy mi a hiba a képen
gumipókkal
Tessék figyelmesebben megnézni azt a lapot! 31 napból 23 a ledolgozott azaz 184 óra. És az nem a fizetésem.(az nincs a képen)
Egész pofás kis hely ez. Szóval olyan szakfeladatot látsz el, amit csak az tud aki keni-vágja a dolgokat.

Hogyan tudom felrögzíteni az FZR-re a dobozt, ami csak egy zárható doboz, de nincs rajta "rögzítési rész" ?
Én a Linde gáz Magyarország ZRT. dunaújvárosi telephelyén levő ASU (Air Separation Unit) levegőbontó gyár egyik kezelője (operátora) vagyok. Az mi (hárman vagyunk egy műszakban) feladatunk az,hogy a gyár termelését folyamatosan biztosítsuk, a kívánt termelési mennyiségeket beállítsuk, valamint üzemzavar esetén a gyárat újraindítsuk.
Ezek mellett van két kihelyezett ehhez a gyárhoz képest "mini" levegőbontó berendezésünk Székesfehérváron és Budapesten amit On-Site berendezésként hálózaton keresztül irányítunk.
Ez a gyár látja el a Dunaferrt (Dunai Vasmű) gáz halmazállapotú oxigénnel-nitrogénnel és argonnal,ezek mellett sűrített levegővel és tartályból gáznemű hidrogénnel.
A gázellátás mellett az ASU kriogén oxigént-nitrogént-argont gázt (azaz kibaszottul hideg cseppfolyós gázt) állít elő és tartályokban tárol majd értékesít.
Orvoshoz meg azért járok, mert régen voltam és elmentem egy "állapotfelvételre" ahol kiderült hogy qrva magas a koleszterinszintem, volt egy kis urológiai megnéznivalóm de ez oké, aranyerem van gyerekkorom óta és azt is ellenőriztettem(most konkrétan ott voltam kontrollon) valamint a talin széttört a fogam és azt is javítgatják.
Nagyjából ennyi.
(a kép nem panorámafelvétel de egy helyiség, ez az irányítóterem itt dolgozom én)
Ellenem lelki terrort . . .
tudom, ez van
de megpróbálok kis lelki terrort alkalmazni hátha bejön
Na megyek elmosogatok meg felmosom az olajat el ne essen itt nekem a malac
Aztán ki tudja lehet hogy marad a genesis himba ha laposabb lesz a segge mint most és akkor okoskodunk. De egyenlőre nem tudom mi lesz.
jajj kéne takarítani mindjárt jön a mlas ide de nincs kedvem takarítani. Bazz ez 1 motoros legénylakása itt mindenhol motoralkatrész és kupi van.
' motorosnak meg kell érteni nem?
Hát az pont nem lesz
Mondom hogy CIA 31 ledolgozott órára hol adnak 180e ftot
Csapasd a gyíkot fényezd a bohócot olvass motorszerelésről dolgokat.
Nézd, mivel a cég etikai kódexe szerint szigorúan tilos a bérezésről (és sok minden másról) beszélnünk(még a kollégák között sem) mert azonnali elbocsátás jár érte,ezért kijelentem hogy az itt látható képen NEM Linde dolgozói bérlap részlete látható.
egy exup himba nekem is kellene