Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De Ádám robogót akar venni. Egyébként ha csípném a sportmotorokat megvenném.
NA most vagyok bajba a motorra pakoltam eddig a melós ruhámat de most hová rakom nem tudom
http://youtu.be/RCBj87citNI 1-2 a maihoz hasonló csuklógyakorlat, és ilyenekkel fogod múlatni az időd[/L]
nyáron vettem, nem rossz
majd el felejtettem. hetvegen elmentem lidl-be.lattam crivit markaju sisakot.na mondom megint vmi extra gagyi cucc.de egy kulonos kesztetest ereztem a majamban,h ugyan nezzem mar meg.kozelebb leptem,es feltunt,h felnyithato az allresze.itt mar gondolkodoba estem,de arat szandekosan nem nezek,eloszor megvizsgalo ma termeket.forgattam,nyitogattam,magamhoz szoritottam,mint ket szerelmes egymast 6 honapi tavollet utan,de semmi.nem nyekereg,nem nyomorodik,meg se mukkan.nincs az a recsego hangja,mint altalaban szokott a gagyiknak.sulya is pont annyi volt,amenyni kellett.se nem konnyu ,se nem nehez.beleneztem,a belseje is eleg elfogadhato volt,bar kulonosebb keresgeles nelkul meg tudtam nezni a hungarocelt,amivel ki vannak belelve.na mondom,akkor mar csak egy bibi lehet,az ara.es itt esett le igazan az allam.mindosszesen 10.000Ft volt! ezust es grafitszurke szinben kaphato.enny ipenzert egy allresznyithatos, napszemcsis jo minosegu cuccert nem sok.elgondolkodtam,h veszek egyet, de aztan arra jutottam,h nekem meg megteszi par evig a regi cabergem.
Ááádáááámmmm
1993 cbr 900 rr 230k
Okos gyerek vagy te poti csak a motorokról olvasgass te is mint én és akkor könnyebben megértesz dolgokat.
Tudom ábrus, hogy nem vagyok észlény, sokan mondták már, de ezek a képek nem bizonyították be számomra, hogy ez a valami ez AZ.
Gumibetét nélküli Logitech kormány.
hát édes fiam ha el nem baszom fogpiszkáló
és mi lesz belőle?
Van egy Logitech kormányom és basszus mállik szét a piros gumibetét rajta és olyan mintha mézzel lenne bekenve! Most szedem ki a gumikat.
Nem a pupu 1 mágus csak van még mit tanulni
PUPU-nak olyan mágusa van,aki tudja mit hogyan kell össze szerelni.
Hozzál számlát. . .
Igen,az is távtartó,a sportszűrők miatt,utólagos hézagolás!
Gondolom van vagy 30 Ft darabja!
De van ott két nagyobb anya is a csavaron,azok távtartók nem?
Jó,majd a végén elszámolunk.
Holnap megyek "O" gyűrűket venni ugyanis átengednek a tűszelep mellett.
Nem vállaltam túl magam tudom mit csinálok ha nem tudtam volna nem is kezdek bele és már csak 1 első kerék van a vázba meg az első teló