majd el felejtettem. hetvegen elmentem lidl-be.lattam crivit markaju sisakot.na mondom megint vmi extra gagyi cucc.de egy kulonos kesztetest ereztem a majamban,h ugyan nezzem mar meg.kozelebb leptem,es feltunt,h felnyithato az allresze.itt mar gondolkodoba estem,de arat szandekosan nem nezek,eloszor megvizsgalo ma termeket.forgattam,nyitogattam,magamhoz szoritottam,mint ket szerelmes egymast 6 honapi tavollet utan,de semmi.nem nyekereg,nem nyomorodik,meg se mukkan.nincs az a recsego hangja,mint altalaban szokott a gagyiknak.sulya is pont annyi volt,amenyni kellett.se nem konnyu ,se nem nehez.beleneztem,a belseje is eleg elfogadhato volt,bar kulonosebb keresgeles nelkul meg tudtam nezni a hungarocelt,amivel ki vannak belelve.na mondom,akkor mar csak egy bibi lehet,az ara.es itt esett le igazan az allam.mindosszesen 10.000Ft volt! ezust es grafitszurke szinben kaphato.enny ipenzert egy allresznyithatos, napszemcsis jo minosegu cuccert nem sok.elgondolkodtam,h veszek egyet, de aztan arra jutottam,h nekem meg megteszi par evig a regi cabergem.
1993 cbr 900 rr 230k