Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elkéstél már megvan a nyertes
ezt is kitagitottak,marmitn a kozepso furatokat.nyertem hangszorot?
Le kell mérni,lehet hogy jó.Sajna most szabin vagyok,ha nem sürgős,jövő héten csináltatok neked egyet.
vettél egy tartalék vasat?
megtudakoljuk de szerintem keskenyebb a váza a 600nak.
A keréktengely rövidebb.A 600-as csavarja nem jó neked?Ott van rajta a tartalék blokkon Ábrusnál,kérd meg hogy mérje meg!
akkor holnap rákérdezek a konkrét méretekkel
a nem mentes rész vastagsága 10mm a menetes rész hossza 20mm és pontosan 30cm hosszú csavarfejjel 1ütt.
otthon a pincébe van sok alkatrészem régi vasakhoz lehet találok ott 1 keréktengelyt amit le esztergálltatok.
Majd azért mérd meg pontosan, milyen hosszú a csavar, és ebből mennyi a menetes rész. Esetleg a nem menetes rész pontos vastagsága is jól jöhet.
Elképzelhető, csak nem biztos hogy jó lesz az illesztése, mivel feltételezem a csavar nem volt tökig menetes. A menet részen valamivel keskenyebb az anyag.
Mindenképpen megéri megnézni csavarboltban.
A mi cégünknek nem ez a fő csapásiránya, egy erre szakosodott helyen elképzelhető hogy találsz pont olyan ami kell.
Vegyél bele 10.9-est,az elég kemény lesz szerintem.
ja 3000ftot fizettem 1db csavarért a himbához . .
Nagyfaluba bemegyek 1 csavar boltba kapok ilyet? Ez nem menetes szár ugye? amit mondasz
Miért venne menetes szárat.
Mikor SKF boltban lehet kapni csavart méretre is.
Ja, az M10-es 1méter hosszú 8.8-as orsónak nálunk 1000 Ft alatt van az ára
nem tudom a 8.8 az anyagkeménységre gondolod?
mert ha elég a 8.8-as akkor egy menetes orsó, és az egyik végére hegesztett anyával lehet meg lehet oldani
őőőő 30cm 10mm tengely 14es kulcs kell hozzá.
csak szelepelés lesz nem veszek semmit hozzá ami kell azt persze megveszem. De a mágus mint mondtam megaszondja.
mekkora az a csavar amiről szó van?
Tömités garnitúrát vegyél hozzá akkor,ha ennyire szét kapod a mocit.
Miért e se bírsz tempót menni a túlsúly miatt
1 kis polírozás ráférne
ennyire pöcs nem lehetek, a szívócsonkról akartam képeket feltenni mert megérdemlem

Szóval a csavarról meg majd kitalálunk valami okosságot. Az is lehet összerakáshoz odaadom, de ezeket látva nem szeretnék az áldott jó szívem miatt hasonló helyzetbe kerülni.