Hálistennek nem kell menni mostanában, vagy ha igen, akkor csak reggel megyünk d.u. jövünk, és csak a nagyfaluba.
Az augusztus végére tervezett 1 hetes Pécs is elmaradt, pedig akkor tömegközlekedtem volna egyet. Addig állok a megállóban míg nem jön Sanyi.
Csak a csajszi jó benne...5 pénzért van most egy eladó Duke II. vedd meg aztán húzzad a nyelét, meg csúsztasd a hátsó gumát, meg vedd kerékre.... meg add kölcsön egy kakucsozásra
Meg van 4 ilyenem ami nincs kiköszörülve és tényleg 74 Kw-os. Azokat tettem fel a ballószögi túra előtt. Lent nyomatékosabb lett de 7500-nál eltűnt belőle az a lendület amikor megindult mint az állat és az "ANYÁD hogy gyorsul még 200 felett is! ".
Most szép egyenletesen felmegy szabályzásig de semmi különös,egyszerűen csak gyors, de jó így.
Az augusztus végére tervezett 1 hetes Pécs is elmaradt, pedig akkor tömegközlekedtem volna egyet.
Ez a MOH, hatalmas nagy trágya...még a cod4 szintjét se üti meg...az 1000x jobb játék volt ennél..kár érte
És majd 35 évesen így nyomod.
Zsolti
emre: akkor MOH...tök mindegy. na meglesem
- A feleségedet várod?
- Nem várom... jön.
Biztos, mert én is max beállításokkal toltam,
Kb olyan színvonalú,mint egy jó cod demó.
Most szép egyenletesen felmegy szabályzásig de semmi különös,egyszerűen csak gyors, de jó így.