Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem megfelelne az öreg brikett is.
bocs azt hittem nekem írod
ez boxer tesa
Dehogyis én sokkal olcsóbban beszerzem magamnak. Nem veszek gyárit na puff és 1 ből spóroltam 40 rongyot a frézi tárcsán
Ez komoly motor nagyon, de nekem inkább a boxer kéne, rt talán, nemértek a bmwhez.
http://bmw-motorkerekpar.hu/mo...

ilyen van a haveromnak a többi bmw rendőrségi volt mind ő is motoros rendőr volt.
Aszitted drága volt a bmw, azt ha elfékezgeted a tárcsáidat, az se lesz feleannyi
Szett
Hát ja.
Ez is ABS, markolatfűtés, elektromos szélvédő, CD-rádió, dobozrendszer És ráadásul svájci mint Sanyi gépe 63e km-rel.
Szóval nem tudom mit csináljak.
miért is vagyok eltévedve köcsi?
az 532-es 110 szemes asszem 27-30k körül van
Mennyi egy láncszett egy ezres motorra? mennyinként kell?
bmw hátsó kerékcsapágy utángyártott 25k, eredeti 60k
Ja.. elvan ez a pupu tévedve. :) azt a bímör még abs-es is, oda mindig drágább a cucc.. jók ezek a bmw-k nagyon!
akkor lehet elhozom az rsv tárcsákat 25-ért
Nemmondod? :p arra gondoltam, h k100rs kékfehérben nagyon szép!
szánom-bánom....hol egy kötél?
Eléggé zajos, de ezt nem is rohangáláshoz vettem, hanem túrázni.
Ami nagyon tetszik hogy olyan 100-as tempóig simán nyitva is lehet, nem csavarja le a fejedről a szél. Az előző szintén olcsó kategóriás phoenix bukómban nem lehetett nézelődni, mert amint oldalra fordítottad a fejed,már tekerte is a menetszél már 100-as tempónál is. Ennél nincs ilyen.
Ami egy kicsit zavaró, hogy az áll résznél nincs bogárháló. Hűvösebb időben ott elég hűvös.
Ami még mellette szól hogy adnak hozzá egy tartalék plexit, és oldalsó szivacsot.

Mivel sajnos a szezon nagy részében a gépemet csinálgattam, igazi tartós tesztet nem sikerült megejtenem.
Ez K1100 LT
Tájékoztató jelleggel közlöm hogy a Yakomotonál a gyári FZR 1000 tárcsák darabja 70e credit.
Az biztos,hogy a BMW nagyon jó túra gép,meg a Gold wing se rossz.
Én a BMW-re szavazok.
K100rs! szoktam nézni royal star venture-öket is, de egy 25éves is milla.. (nagybátyámnak pár éves bordó van, na az is de menő..)