Hát Pupu, jól belekezdtél öcsém. Szétszedni én is mindent szétszedek, de összerakni JÓL, az már azért kemény dolog. Nem vállaltad túl magad kicsit? Lassan csak egy első kerék marad a mociból
Igen,a keresztvas a vázon,azt rögzíti egy anya,majd rajta az alátétek,a trafók tartója,és azt fogja fent még egy anya.Majd jövőre visszamegy az eredeti állapot,mert így kissé bonyolult a karbikat szerelni,és kell a gyári légszűrő is.
Gyulám úgy volt hogy ma indítunk. De nem. Pedig már itt tartunk. (jut eszembe az a keresztvas az anyák és az alátétek alatt volt a vázon ha jól emlékszem igaz?)
Motort télen kell vásárolni,föleg öreg vasat.
Csillag garázsban tárolt vas a leg jobb, hideg deres motorblokk,ami szivatóval gáz nélkül könnyen indul,és mind a négy henger szépen jár az első perctől.
Az a tuti moci.
errol mindig eszembe jut egy vicc. ket katona sziberiaban beszelget:
-kersz vodkaT?
-megorultel?!?!?! szolgalatban?elvisznek!
masik szetnez - innen?hova?
Még nyáron Snoopytól hoztam el Zsoltival,Ő is donornak vette,mert a sajátjával elfeküdt,első kereke meg a villák tropára mentek.Ami maradt,azt elhoztam.
Csillag garázsban tárolt vas a leg jobb, hideg deres motorblokk,ami szivatóval gáz nélkül könnyen indul,és mind a négy henger szépen jár az első perctől.
Az a tuti moci.
Mennek helyettesítenélek asszonykádnál.
húzok haza.
már nem hiszem hogy otthon ráveszem magam, hogy bekapcsoljam a lapost. elég volt sz.gépből 12 óra.
jó estét, és éccakát, szevasztok!
-kersz vodkaT?
-megorultel?!?!?! szolgalatban?elvisznek!
masik szetnez - innen?hova?