Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek mik? Nem ez az úszó a karbiba?
Hát Pupu, jól belekezdtél öcsém. Szétszedni én is mindent szétszedek, de összerakni JÓL, az már azért kemény dolog. Nem vállaltad túl magad kicsit? Lassan csak egy első kerék marad a mociból
Igen,a keresztvas a vázon,azt rögzíti egy anya,majd rajta az alátétek,a trafók tartója,és azt fogja fent még egy anya.Majd jövőre visszamegy az eredeti állapot,mert így kissé bonyolult a karbikat szerelni,és kell a gyári légszűrő is.
Ez kúrvajóóóóóó
Papa kint a blokk az ujjam majdnem oda leflexeltem a tengelyt de a bal oldalról az se akar kijönni.
Gyulám úgy volt hogy ma indítunk. De nem. Pedig már itt tartunk. (jut eszembe az a keresztvas az anyák és az alátétek alatt volt a vázon ha jól emlékszem igaz?)
énis dolgozok de látod mindig mindenre van időm. Motort szerelek munkaidőbe utána is előtte is és fizetnek érte néha nem azaz igen csak későn.
francba,h mindig dolgzonom kell
Motort télen kell vásárolni,föleg öreg vasat.
Csillag garázsban tárolt vas a leg jobb, hideg deres motorblokk,ami szivatóval gáz nélkül könnyen indul,és mind a négy henger szépen jár az első perctől.
Az a tuti moci.
Thomas nem mész kiküldetésbe a közeljövőbe?
Mennek helyettesítenélek asszonykádnál.
Viszlát,foglalkozz Kingával.
a karbisor kellett,meg most a hengerfej,sajna a hengersort nem lehetett felhasználni,azt majd fúratni kell.
na lassan vége a munkaidőnek.
húzok haza.

már nem hiszem hogy otthon ráveszem magam, hogy bekapcsoljam a lapost. elég volt sz.gépből 12 óra.
jó estét, és éccakát, szevasztok!
odaadom az enyem,durd azt
és Te mire használtad? Mármint mi került be az öcccázba belőle?
errol mindig eszembe jut egy vicc. ket katona sziberiaban beszelget:
-kersz vodkaT?
-megorultel?!?!?! szolgalatban?elvisznek!
masik szetnez - innen?hova?
Nem,azt a kireszelt súbertűk koptatták ki!Nagy az isten állatkertje!
súber kikoptatta
GYulám annyira ráér a blokkom még el se ment innen csak most szedtem ki, nem holnap lesz mikor visszajön. Akkor ez a gondom is letudva . . . . . . . .
Még nyáron Snoopytól hoztam el Zsoltival,Ő is donornak vette,mert a sajátjával elfeküdt,első kereke meg a villák tropára mentek.Ami maradt,azt elhoztam.
kozepen bowden jar?mert akkor kinyalta a bowden a likat