Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áááááááááááááááá.bazz a ratyi köcsög
gázolaj egeszi az O gyűrűt.
petróleum kell hozzá.
Annyit nem. (a százalékokból konkrétan kiszámolhatod)
Ahogy Thomas is mondta "ábrus mindig kussol ha pénzügyekről van szó" és ez nem azért van mert titok (bár senkinek semmi köze hozzá)
hanem azért mert ábrus nem szeretné éreztetni senkivel hogy adott esetben kicsit jobban él mint esetleg sokan mások.
Aki járt már nálunk az láthatta hogy nem járunk térdig a pénzben és szerény körülmények között élünk. (ketten élünk 34-35 évesen egy viszonylag modern 4 szoba+nappali+verandás 160nm-es dupla garázsos kertes családi házban Dunaújvárostól 6km-re)
A házat nem kaptuk hanem vettük tehát lakáshitelünk is van (~7M)
bár a ház értéke már kb a háromszorosa.
Igaz ugyan hogy a kettőnk fizetéséből havonta mindent kifizetve így is megmarad a hónap végén 80-100 e Ft-unk "csak úgy" , viszont van még rajta szépíteni való,ezért ez a megmaradt évenkénti ~1M Ft rá is szokott menni a házra. (bár már majdnem a végén vagyunk)
Ezért gondolom meg ennyiszer hogy mennyire engedjek az érzelmeknek és vegyek másik autót-motort vagy bármit.
gázolaj+ecset ócsó,jó
És ezt menyiért lehet vállalni?
http://youtu.be/IFNLqz8TLqM
Azért ennyire nem nehéz a feladat.
1xű kérdés itt van 1 nagy kupac motorlánc tökig lánc sprében és kitudja mibe. A leg1x übb módszerrel mivel pucolhatom le és elrakni télire. amit boltba is meg tudok venni.
igen, csak neked nem működik, mert nem érdemled meg
itt nézz körül
fejezd már be
ncore csak nekem nem jó?
A levonásokból kikövetkeztettem, hogy nagyjából 360 körül kapsz kézbe, ha ez igaz akkor az átlag olyan 350 legyen, mert van, hogy jobban, van, hogy kevésbé jól. Ilyen fizu mellett ha kettőtökre költesz, akkor bizony meg kell venni a bmw-t
Csak tudod nem mindenki gondolkodik így.
Ha tudnák a ténylegest azzal is ugyanez lenne.
Bár volt ennél több is.
Eddig sem a fizetése miatt utáltam némelyik kollégám
hanem mert ganyé ember.
De ilyen szintem annyira nem számít szerintem, hogy én múlt hónapban kézbe kaptam 87 ezret, a másik kollégám meg 95-öt, kit érdekel miközben a volt főnök meg a felesége havi egy millát tett zsebre.
na jó, de énse az alapfizetésem kapom hó végén.
Egyébként hátránya is van. Nem titkoltam 10.01-el kaptam egy magasabb pozíciót itt a cégnél. Igazából úgyérzem megérdemeltem már, mert nagyon sokat szívtam az elmúlt időszakban a külső szervezetinktől érkező feladatok kiosztásával, kordinálásával, meg a sok értetlen kollégával akik engem szidtak mert tőlem kapták a melót. NAmost mivel nem publikus ki mennyit keres, indult a találgatás. jött vissza pletyka szinten olyan összeg, hogy belepirultam baker. És egyesek elhiszik...
Arról nem készült
Vigasztaljon a tudat hogy nem minden hónap ennyire jó.
Hiába. Egy nyilatkozattal kezdtem az elején.
Persze mert gondoltam hogy akinek szól az úgyis látja a lényeget.
készülnek a screen ek Ábrus