Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De attól nem leszel boldog, a ház meg állni fog akkor is ha nem költöd rá...köss kompromisszumot. Legyen a bömös, és a maradékot meg a házra költöd tavasszal - amíg még gyűlik mellé egy kis pénz - meg persze a bmw árából is lezsidóskodsz 1 kilót.
Az van hogyha nagyon akarnám akkor lenne rá ennyi pénzünk, viszont Frét is sajnálom odaadni. És ezért nem okozna olyan qrva nagy örömöt ha megvennénk.(nem, két motort nem tartok )
Aztán még ott van a Goldwing is 840-ért, az is feszegeti az idegrendszeremet.
Viszont ezt az összeget gond nélkül el tudnám költeni a házra tavasszal,szóval még ez is itt van.
kabbe, ne kísérts
ebben a hónapban már semmi extra, legatyásodtam
örülök neki
gondoltam hozzáfűzöl némi szakirányú kommentet, hogy na pl így nem szabad csinálni, ilyent nem szerelünk össze
vagy, mi ez egyáltalán....
Vedd meg a procit és cáfold meg Magad!
Én már egy csomó pénzt elbasztam, mert azt hittem hogy ez meg ez kell a boldogságomhoz. De rá kellet jönnöm hogy egy lófaszt. Semmivel sem volt jobb, csak utána baszta a csőrömet, hogy miért basztam el a pénzt. De inkább nem pofázok bele ilyen dolgokba,mert úgy tűnik ebből a szempontból elég egyedi eset vagyok.
Nekem is van 4 ilyenem.
ábrus. Csak egy dolog számít ilyenkor. Van-e rá ennyi kp-d, vagy nincsen rá ennyi kp-d? Kurvára örömöt okozna ha meglenne, akkor meg nehabozzál. Azért dolgozod ki a beled sok sok éve, hogy ha jön egy ilyen alkalom, megragadhasd.
Nem hinném. A lányának fegyvere van.
lehet meg is vette?
Igen,ugyanott van. (még mindig )
Elkezdted feszegetni otthon az R1-et aztán még el is üttetted magad biciklivel aztán meg önállóan nézni akartad a TV-t. Persze hogy utálnak!
Ott volt a háttérben Sanyi motorja!
Svájcban ilyen flotta motor volt,ott 50ezek km-nél cserélik őket. Aki meg megvette az ment vele 13ezret összesen aztán letette és egy garázsban állt évekig. Onnan hozták be.

Mi rosszat tettél, mert nem nagyon tudom elképzelni rólad
Már raktam fel régebben is.(úgy látszik engem vár) 800e az ára átírva.
Eddig nem akarták beszámítani Frét de most már hajlanának arra is. (nem tudom mit csináljak )
Igenigenigenigeen! ezt mán láttam, lehet, h itt? kurvajó, és kurvaolcsó! Ráadásul van még a blokkban 200e km simán.
Sziasztok! Bocsi hogy csak így eltűntem, és nagyon jól esett,hogy kerestetek! Volt egy rossz sorozatom itthon,és ráadásul még szombaton sikerült megfejelnem még egy dologgal. Úgy hogy első számú közellenséggé léptem elő. De majd elmúlik. Jó sokat haladtatok előre!
Pedig sárga!
Nem kellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.
Konkrétan erről van szó.
Na mentem alukálni kimerítő nap volt a mai megszívatott a blokk de kint van. jó éjszakát.
Mlas holnap csörögj akkor mikor jössz.
Valami ilyenre gondoltál?
BMW-hez is van utángyártott Grimeca tárcsa.