Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha megvárnak akkor persze!
de hogy pupák.
10-11-es kompresszióval. Mi lenne akkor ha rendben lenne a géped? A Hayabusa meghúzhatná magát?
Ezek szerint,nekem nagyon megyen az FZ 750-em? Nem csoda akkor,hogy nem maradok le az új mociktól.
Tényleg, jelentkezzenek már azok akiknek megy VALÓS 280-at a gépük! Én ugye kiestem (a 14 körüli kompressziómmal)mert nekem Fré 265-öt ment óra szerint ami jó esetben 250, az meg 6-tal kevesebb mint a gyári vége.
azt nem titkosítod, teeee, hanem jelszavatot teszel rá
Megdumáltál....
Vagy ez vagy az a verzió..... Rádcsörgök hónap, mert nem tudom hogy alakul a hétvégém (vasárnap melózok eztet tudom fixre)
Az enyém annyit tud végre, kb mint egy kawa ZX636-os gyári széria.
Nekem van egy 530 használt. Ha kell átviszem, vagy átjössz.
Szasztok. Szakik hogy kell titkosítani a wifi hálózatot?
Müxik faszán, csak nem akarom hogy a szomszéd is nyomná innen.
De 2 lapos, meg az asztali müxik itthon. Az asztali kábelen van ugyan azon a modemen.
Lehet érdemes lenne feltenned egy GPS-t és rájönnél hogy lejtőn 210-nél befejezted.
Ezért kell stopperral mérni,mert az FZ 750-es kilométeróra nem mér 250km/ó felett.
de most ezen főleg Te ennyire meglepődsz? kilónyolcvannal megy a pöcsköszörűd - vagyis a VOLT pöcsköszörűd...nehogy már 50 km/h-val menjen csak többet egy 750-es a 250-eshez képest
Szerintem várjuk tavasszal (hogy opcionális legyen a hőmérséklet) a top speed videót a motorodról kinetic. Ugyan nem szeretnénk, hogy bármi baja történjen, így nem kell tartósan 300-al menned, meg hát az veszélyes is elég a 250 km per óra
Kezdek jobban lenni.
hát, annyi, hogy talán annyit megy mint egy 5-6 éves 600as, mert lóerő van annyi, nyomaték még több is, úgyh egy fulll tiptop biztos meglepőt lép. barátaim mesélték, hogy motorozni volt velük egy fz750es srác, mondták, hogy elképezstő volt, 3 centitt kotyogott az első futóműve, oylan ramaty volt, és 230akat ment velük
Jó ha 25%-os sebességgel több, mint a gyári széria végsebessége.
Azért maradjunk a valóságnál,az óra mutatója sokat csal 300km/ó-nál.
Stopperral kell mérni,ha pontosak akarunk lenni.
Kezd elmenni a hangom! De rég röhögtem ekkorát! (eddig is sejtettem hogy te..... de most már biztos)
Ha jól látom 240-ig van számlázva az órája a vidin, nem sokat tudok ám az FZ-kről...

http://youtu.be/ferx75nWHH8
A macskám meg néz hogy mi a fasz bajom van!
Én ezt nem emlegetném, ádám még a végén biznicelni akar majd veled!
Gondolom ez a 280 túradobozzal emelkedőn értendő!
Nekem aranyerem van és kímélnem kell magam de ez már komolyan fáááj!
Mi is röhögünk . . . . .