Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor free reg volt egy csomó oldalon miért nem regisztráltál?
nekem azóta megy a pre is a majom mellett
ha akarnék tudnék, de miért is éri ez meg nekem?
Azon törtem a fejem, hogy kéne még valami ilyen jóféle torrent-es elérés Nekem, mint az ncore, pont az ilyen pillanatokra. Nem tud valaki olyan oldalt, ami van olyan jó mint az ncore és tud küldeni meghívót, free reg van esetleg?
Vegyétek be a gumizsuzsit is, ne irigykedjen már ott a sarokba
Vagyunk mlas-al
Én is a váltóra gondoltam
"Kicsit karbantartunk. Ez van, ezt kell szeretni. :)

update: jelen állás szerint az oldal leghamarabb késő este fog működni, de a holnapi indulás sem kizárt (sőt, inkább valószínű)
Nem normális, rajtunk kívül álló okok miatt állunk. A szerverteremben van valami hálózati gond, kb. ennyi az info jelenleg"
Ha szét nem hajtják akkor meglehet. (bár a váltó és a váz szokott gyorsan tönkremenni )
Legyen. (hogy mi mennyire.....)
Ami valós sebesség szerint, 220...

Ne basszatok már fel, hogy csak nekem nem jó az ncore...
Ha abból indulunk ki, h 50ezret beépítési méretekkel mennek el a mai ezresek, nem csodálkoznék, ha egy-egy elérné gond nélkül a százat
Én megszavazok akár egy óra szerinti 240et is.
Szólni kéne kinetic elvtársnak, hogy az nem amerikai sebességmérő, hanem európai km/h-s
Azt mondja, nem csak!
Most komolyan, ez az oldal azért nem a Nők Lapja Café vagy a Blikk hogy minden hülyeséget meg lehessen etetni az olvasókkal!
Ez egy motoros fórum basszus, azért ide nem csak hülyék járnak!
Köszi, király vagy!
100.000 km-est nem, de olyat hogy 300-at mutat az órája olyat igen.
Viszont az FZ-d új korában is tapsolhatott ha tudta a gyárilag előírt 230-at. (ne haragudj de mi itt nem autós kártyával játszunk)
Láttál már 100ezer kilométert gurult K9-es GSX-R 1000-es mocit?
Valami félreértés folytán azt értettem hogy a 100.000km-en túllevő öreg FZ-d a sarokba állítaná a K9-es Gsxr-t is.
Megint érthetettlen voltam?
Nem előzök vissza,ha megelőzöl.
Gyulám beszélnünk kéne.
Aztabüdöskurvamindenitneki.
http://youtu.be/2XlievqUthI