13.500 az "átnézés"...sokra mentem vele...meg 5.000 a szállítás..így jön ki a "20.000". Na de nem azért mondtam, vegyétek úgy mintha nem is mondtam volna.
Ha úgy lesz, ahogy gondolom - szeretném, akkor úgy is vinned kéne majd
Poti! Pöcskivan vazeee. Mondtuk, hogy ne oda vidd, ahol lehúztak, és nem javították meg multkorse, de Teeeeee... Ne rííjjáááá ! ! !
Vidd le Pécsre . Kis szerencsével Zsolti jár arra valamikor, oszt elviszi.
mondtam ezeknek a köcsög kawaszatisoknak, hogy NINCSEN pénzem mégse arra, hogy most az általuk elbaszott - vagy meg sem csinált - szelephézagot meg karbit meg tököm tudja még1x kifizessem (így, hogy már 2x kifizettem) erre nem volt bennük annyi, hogy akkor elengedjék az átvizsgálási díjat - ami mellesleg kurvára fél óra volt max, 13 félér... - pedig már ott hagytam náluk egy fél R1 árát...úgyh a héten hazahozzák kerek 20 pénzért. Hát kik a zsidók, ha nem ők?
Van benne egy kicsi tuning,ezért jóval jobban megyen mint egy széria FZ 750-es.
Ha úgy lesz, ahogy gondolom - szeretném, akkor úgy is vinned kéne majd
20-ért és is elhozom neked tőlük, és házhoz viszem neked. Na?
kanóc, gyertyaviasz, mártás oszt csáá
Most volt a discovery channel - Hogyan készült műsorába, a gyertya...érdekes, hogy milyen sok folyamat eredménye egy ilyen kis picike kütyü.
A Jedy tudja mozgatni a sziklákat. (többtíz tonnák)
Repülni miért nem tudnak?
Vidd le Pécsre . Kis szerencsével Zsolti jár arra valamikor, oszt elviszi.
mondtam ezeknek a köcsög kawaszatisoknak, hogy NINCSEN pénzem mégse arra, hogy most az általuk elbaszott - vagy meg sem csinált - szelephézagot meg karbit meg tököm tudja még1x kifizessem (így, hogy már 2x kifizettem) erre nem volt bennük annyi, hogy akkor elengedjék az átvizsgálási díjat - ami mellesleg kurvára fél óra volt max, 13 félér... - pedig már ott hagytam náluk egy fél R1 árát...úgyh a héten hazahozzák kerek 20 pénzért. Hát kik a zsidók, ha nem ők?