Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komolyan,már fáj az oldalam a röhögéstől.
Komolyan fekszek a röhögéstől. (ez nagyon kemény!)
Valóságos adat szerint,nem amit az óra szerint mutatt,és sokat csalhat,tud az FZ 750-es kb 280km/ó sebességet, idöjárás függő is ez a dolog.
Na de mivel tuningolták, hogy 33%-os javulást értek el, a GYÁRI ÁLLAPOTHOZ képest?
Emlékszem annak idején sokan tuningolták a Simsont is sörösdobozzal.
Ki mondta,hogy gyári az FZ 750-em?
Van benne egy kicsi tuning,ezért jóval jobban megyen mint egy széria FZ 750-es.
Gyulám kellene az 500-as doksiból legalább a karburátor adatai.
13.500 az "átnézés"...sokra mentem vele...meg 5.000 a szállítás..így jön ki a "20.000". Na de nem azért mondtam, vegyétek úgy mintha nem is mondtam volna.

Ha úgy lesz, ahogy gondolom - szeretném, akkor úgy is vinned kéne majd
Gyújtógyertya
Jaja Poti!
20-ért és is elhozom neked tőlük, és házhoz viszem neked. Na?
20é innen hazaviszem neked.
Sok folyamat ?
kanóc, gyertyaviasz, mártás oszt csáá
Pedig egyértelmű! Mert nem légidomárok, mint Aang, az avatár!

Most volt a discovery channel - Hogyan készült műsorába, a gyertya...érdekes, hogy milyen sok folyamat eredménye egy ilyen kis picike kütyü.
Köszönöm, de amint mondtam, nem bízok "idegenekben" azért édes vagy, hogy gondoltál rám!
Poti holnapra mondok 1 címet csepelen van 1 Tojás becenevű fickó nekem is most ajánlotta 1 megbízható motoros forrás. Kérdezd meg majd csak ha akarod.
Én ezt nem értem.
A Jedy tudja mozgatni a sziklákat. (többtíz tonnák)
Repülni miért nem tudnak?
Ne aggódjál, Jedy vagyok!
Meg van beszélve? Beijesztetted őket?
Már meg van beszélve, dont wöri lidül boj!
Poti! Pöcskivan vazeee. Mondtuk, hogy ne oda vidd, ahol lehúztak, és nem javították meg multkorse, de Teeeeee... Ne rííjjáááá ! ! !
Vidd le Pécsre . Kis szerencsével Zsolti jár arra valamikor, oszt elviszi.
hámer olyan jófej srác ez a pötike nemde?

mondtam ezeknek a köcsög kawaszatisoknak, hogy NINCSEN pénzem mégse arra, hogy most az általuk elbaszott - vagy meg sem csinált - szelephézagot meg karbit meg tököm tudja még1x kifizessem (így, hogy már 2x kifizettem) erre nem volt bennük annyi, hogy akkor elengedjék az átvizsgálási díjat - ami mellesleg kurvára fél óra volt max, 13 félér... - pedig már ott hagytam náluk egy fél R1 árát...úgyh a héten hazahozzák kerek 20 pénzért. Hát kik a zsidók, ha nem ők?