Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fex és a kreativitás már megvan csak a hegeszteni tudás nincs.
Na előbújt belőle a kisördög és engem szólnak le hogy mivé építem a motort. Kiderült 1 felé jár az agyunk a papával.
Hát igen. Minden csak flex és hegesztőtrafó kérdése. A többi kreativitás kérdése. (bár az utóbbi szerszámot nem olyan egyszerű beszerezni )
Bennem is sokszor megfordul hogy kettévágom a vázat és csinálok egy power cruisert Fréből. (csak ne aluból lenne )
Lábtartót faraghatsz az R6segédvázhoz
csak ahhoz nem lesz utaslábtartó
nem a másik amit felraktál az első a piros kocsival a háttérben.
Pupu,ha gyári farokidomot szerzel nem pedig pályaidomot akkor nem is kell cserélgetned vissza a régire,mivel lesz hátsó ülésed is .
Lesz 5
Ilyesmi?
Akkor 3 faragó van
bocs én nem vagyok épitő csak addig faragok amig nem tetszik
Bocsánat 3 építő van itt Bakosi Jaszipapa Ábrus eszembe jutottak a nevek.
Köszönöm,máris sokat segitettél
Kicsit flusztrált ez a tágulási téma.
az biztos ,hogy megoldani mindent meglehet csak tehetetlen van lehetlen nincs
ez a fehér-fekete cibere nagyon fasza azaz a színe lehet nekem is ilyesmi kéne
Na igen átépitök és nem kezdök
. A feladatok azért vannak hogy megoldjuk őket vannak itt jó építők 2 őt is tudnék mondani de elfelejtettem a nevüket akik szerintem nem mondják majd azt hogy nem segítünk.
Nem feltétlenül. (nem nyitott rendszer)
Helló mindenkinek! azért lesz ott olyan ,hogy kis sámli és gondolkodoba esés hogy hogy is kéne hogy ne érjen bele semmibe de normálisan is nézen ki de el is férjen meg ilyen aproságok
vazze szakad az eső
mi? sufnitunigba nincs lehetetlen
neked szűkösen nekem szerintem simán mert kedden kiderül a felfogatáson mennyit kell alakítanom de nekem ott lesz a gyári sárvédő arra felrakom majd az elektronikát és szerintem szerzek 1 gyári r6 farokidomot ülésekkel de az még a jövő zenéje. kb 2 hét utána jön a karácsonyi elővásárlás gyorsan letudok mindent utána Ábrusra koncentrálok mi mennyi be lesz majd.
Majsztró,az új helyen a tágulási tartálynak ugyanolyan magasan kell lennie mint gyárilag ugye?