Hát igen. Minden csak flex és hegesztőtrafó kérdése. A többi kreativitás kérdése. (bár az utóbbi szerszámot nem olyan egyszerű beszerezni )
Bennem is sokszor megfordul hogy kettévágom a vázat és csinálok egy power cruisert Fréből. (csak ne aluból lenne )
. A feladatok azért vannak hogy megoldjuk őket vannak itt jó építők 2 őt is tudnék mondani de elfelejtettem a nevüket akik szerintem nem mondják majd azt hogy nem segítünk.
Helló mindenkinek! azért lesz ott olyan ,hogy kis sámli és gondolkodoba esés hogy hogy is kéne hogy ne érjen bele semmibe de normálisan is nézen ki de el is férjen meg ilyen aproságok
neked szűkösen nekem szerintem simán mert kedden kiderül a felfogatáson mennyit kell alakítanom de nekem ott lesz a gyári sárvédő arra felrakom majd az elektronikát és szerintem szerzek 1 gyári r6 farokidomot ülésekkel de az még a jövő zenéje. kb 2 hét utána jön a karácsonyi elővásárlás gyorsan letudok mindent utána Ábrusra koncentrálok mi mennyi be lesz majd.
Bennem is sokszor megfordul hogy kettévágom a vázat és csinálok egy power cruisert Fréből. (csak ne aluból lenne
Kicsit flusztrált ez a tágulási téma.