Ádám! ....................... ez egy nagyon durva mondatnak a helye!
Te tényleg nagyon el vagy tévedve hogy melyik oldalon vagy!
Mindennek van egy "még belefér" határa, de ez a kép és a hozzáfűzött szöveg messze túl van azon amit én el tudok fogadni.
Ennél azért sokkal emberibbnek gondoltalak.
Kini még annyit a blokk kihajtótengely sebesség jeladójáról hogy elég egy sokkal rövidebb lánckerék áttételt feltenni és máris megy akár 300-at is, ugyanis ennél a mérésnél CSAK a gyári áttétellel igaz a mérési eredmény. (az autóknál is a váltó kihajtásáról van a sebességmérés és ha más átmérőjű gumit teszel fel,már akkor is változik a sebességmérő pontossága)
De hagyjuk ezt. Annyi amennyi.
Kini egy 600-as Hornet a közelébe nem jár a 250-nek ezt személyes tapasztalatból mondom. (még a 900-as is nehezen pedig a Fireblade blokkja van benne) link
ábrus.
Találkoztam egy 600-as Hornet-al,és az is 250km/ó-val ment. Érdekesség,a kislánckerék tengelyröl hajt a kilométerórája. Akkor az mennyit csalhat,ha az FZ 750-em jobban megyen a 600-as Hornet-nál?
Nekem elöl 16-os kerék van és azon is peres gumi,ezért 10km/ó-val több a mutatott sebesség mint a valóságos. Ezt 3-mocival is lemértem,egy kawa zx-636,egy Suzuki SV-1000,meg egy Suzuki TL-1000.
ábrus.
Tegnap motoroztam,és lehetséges hogy már nem tudja az FZ 750-em a 280km/ó végsebességet. Sokat gyengült a 13ezer kilométer alatt. Azért még a 250km/ó-ig számozott kilométerórát végig viszi. Szerintem ez is szép teljesitmény, egy 25éves, 100ezer kilométert futott FZ 750-töl.
Te tényleg nagyon el vagy tévedve hogy melyik oldalon vagy!
Mindennek van egy "még belefér" határa, de ez a kép és a hozzáfűzött szöveg messze túl van azon amit én el tudok fogadni.
Ennél azért sokkal emberibbnek gondoltalak.
De hagyjuk ezt. Annyi amennyi.
Igaz, nem FZR volt, hanem Boeing.
Találkoztam egy 600-as Hornet-al,és az is 250km/ó-val ment. Érdekesség,a kislánckerék tengelyröl hajt a kilométerórája. Akkor az mennyit csalhat,ha az FZ 750-em jobban megyen a 600-as Hornet-nál?
Tegnap motoroztam,és lehetséges hogy már nem tudja az FZ 750-em a 280km/ó végsebességet. Sokat gyengült a 13ezer kilométer alatt. Azért még a 250km/ó-ig számozott kilométerórát végig viszi. Szerintem ez is szép teljesitmény, egy 25éves, 100ezer kilométert futott FZ 750-töl.