Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hű de nagyot futottam! 18km-ert,a garázsunktól,ahol felvettük édes lányomat,egészen fel Remeterétig,ahol a GSX-r-es srác hozzánk csapódott a talin,és persze vissza. Most nyugton leszek egy darabig.
Elnézegetem a gépeiteket,mindenki farigcsálja,szépítgeti,hát nekem idén erre nem lesz keret. Végül is jó ez így is. Örülök ha tavasszal lesz egy pár motoros kesztyűm,és a fórumtalálkozókra el tudok majd menni.
Én így gondolom és kész.
A régi öreg csotorgány fzk teljes idommal szebbek mint nélküle. Ezeket az fzket úgy tervezték hogy megmutassák a motorja szépségét is.
Mert azt irtad, hogy nem tetszenek az FZ-k fél idommal.
Nem vagyok nagyra vágyó,nekem 50-köbcenti is sokat jelent.
Méne teccene csak 1000be
a múltkor még azt mondtad kinőtted a 750-et
50 köbcentivel?
PUPU!
Ezt neked nem ajánlom,mert tudom neked az ilyen nem tetszik.
Az ilyen tetszik nekem.
Az FZ6 kicsi, az FZ1 nagynak tünik nekem.
Az FZ8 tökéletes lenne nekem.
Ábrus eltűnt. Szerintem az asszony eltette láb alól mert nagyon örült hogy 1 ó ráhúz a melóba az asszony és Ábrus meg aludhat.
Nem neked szól mielőtt magadra vennéd.
Nem ez volt a kérdés.
Nekem eddig 15ezer kilométert sikerült gurulnom ebben az évben az FZ750-el,átlagoson 5-6 liter közötti fogyasztással.
Gyönyörű kéne is de ezt se tudom felrakni ez még bonyolultabb lenne mint az r6ot.
Ja és büdös a lábam és egész éjjel fingok
Dínó!
Mi az,kacsa?
Itt nálunk nagyon szép az idő,elmegyek futok egy kicsit, csak a kaja üljön le a gyomromban.
Hú bakker! Ma oktatáson voltam,ultra gáz az egész,ráadásul még vizsgázni is kellett. Egy 100-as D kat. tesztlap volt az ellenfél,szerencsére sikerült. Minden év végén le kell vizsgázni.
Sanyi menj gyorsan orvoshoz valami dög megcsípte a karod és nagyon csúnyán bedagadt.